No SSO cookie

Toyota Tacoma Facelift – fotografii oficiale si video

voteaza
(0/ 0)
Toyota Tacoma Facelift – fotografii oficiale si video
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota a facut mici modificari la partea estetica, dar nici o modificare la partea mecanica pentru Tacoma.

 
 

Dupa ce am vazut zilele trecute imagini neoficiale, Toyota a lansat oficial imaginile cu camioneta Tacoma, care intra in noul an cu o imagine proaspata, un interior rafinat si echipamente imbunatatite.

Designerii Toyota au adaugat la exterior o noua grila frontala ce a dus la adaugarea unor faruri restilizate si, de asemenea o capota si un spoiler fata noi.

In interior, noul model aduce un panou indicator de instrumente revizuit, un volan nou si o gama noua de modele de sisteme audio, inclusiv noul sistem infotainement si de navigatie Entune.

Nu sunt modificari mecanice pentru anul 2012, Tacoma oferind  trei optiuni, prima avand un motor de 2,7 litri cu 159 CP si 244 Nm de cuplu, una cu un motor V6 de 4.0 litri care genereaza 236 de cai putere cu 360 Nm de cuplu si o a treia optiune cu un motor de  4.0-litri V6 supercharged,  capabil sa ofere 304 de cai putere si 452 Nm de cuplu.

Preturile nu au fost inca anuntate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2861 :: 17.78MB