No SSO cookie

Toyota recompenseaza Toyota Focsani cu Premiul European pentru Satisfactia Consumatorului

voteaza
(0/ 0)
Toyota recompenseaza Toyota Focsani cu Premiul European pentru Satisfactia Consumatorului
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota Focsani s-a numarat printre cei 41 de retaileri care au primit cea mai inalta distinctie la Toyota "Ichiban" - Premiul European pentru Satisfactia Consumatorului

 
 
Toyota Focsani s-a numarat printre cei  41 de retaileri care au primit cea mai inalta distinctie la Toyota "Ichiban" - Premiul European pentru Satisfactia Consumatorului - in cadrul unei ceremonii desfasurate pe data de 3 mai la Reichstag, Berlin.


Toyota Focsani a fost recompensata pentru performantele exceptionale obtinute in Satisfactia Consumatorului, atat in zona de vanzari cat si in cea de post-vanzari . Premiul a fost decernat Domnilor Gheorghe Bercuci si Alin Bercuci, de catre Didier Leroy, President & CEO al Toyota Motor Europe.
 

Aproximativ 2.600 de retaileri europeni au fost evaluati cu privire la rezultatele lor  printr-o monitorizare continua a  performantei ,  care este inclusa in standardele companiei.  Pe baza unui set de criterii de selectie, 41 de retaileri au primit distinctia recunoasterii la nivel european de catre Toyota
"Premiul Ichiban reprezinta recunoasterea formala a performantelor obtinute in practicarea filozifiei  Toyota ,"clientul pe primul loc" . Fiecare membru al echipei Toyota se angajeaza sa obtina mereu  cele mai bune performante, iar retailerii nostri se straduiesc  sa ofere clientului cea mai buna experienta. Ne bazam pe faptul ca retailerii care au castigat distinctia Ichiban vor constitui un exemplu de urmat in satisfactia deplina a clientului!" a spus Didier Leroy in cadrul ceremoniei.


"Suntem deosebit de onorati de faptul ca un partener al Toyota Romania a obtinut premiul Ichiban. Aceasta este confirmarea eforturilor intregii retele Toyota, indreptate spre obtinerea satisfactiei depline a clientilor nostri", a declarat Camelia Strete, Senior Customer Satisfaction Manager.
"Ichiban" este un cuvant japonez, imprumutat din sintagma "Okyakusama Ichiban" care inseamna "Clientul pe primul loc" . De la prima ceremonie a Premiilor Ichiban desfasurata in 2006 si pana in prezent, performantele retailerilor Toyota s-au imbunatatit cu 21% in Vanzari si 14% in servicii de post vanzare.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2178 :: 22.12MB