No SSO cookie

Toyota Prius a depasit 200.000 unitati vandute in Europa!

voteaza
(0/ 0)
Toyota Prius a depasit 200.000 unitati vandute in Europa!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cu peste 200.000 unitati Prius vandute, Toyota si-a depasit cifra de vanzari propusa in 2008.

 
 
Raspunsul la intrebarea "care autoturism simbolizeaza cel mai bine segmentul hibrid?", raspunsul pe care-l veti primi este unanim: Toyota Prius. Succesul de care se bucura modelul japonez este neegalat s a devenit, intre timp, un exemplu despre ceea ce ar trebui sa fie un vehicul hibrid.
Desi Prius este cel mai bine vandut hibrid din lume, si unul dintre cele mai bine vandute in tara de origine, Japonia, nu se poate spune ca a prins extrem de bine si in Europa. Dar popularitatea acestui model este in crestere an de an.

In anul 2008, vanzarile totale pentru Europa, ale Toyotei Prius, atingeau pragul de 100.000 unitati. Desi Prius a fost lansat in anul 2000, este nevoie de foarte mult timp sa atingi cifre de vanzari cu cinci zerouri. Apetenta europenilor pentru motorizarile diesel a facut ca Prius hibrid sa nu aiba un succes imediat, dar japonezilor le-a fost clar ca masina lor va fi un best-seller intr-un viitor aropiat. Astfel, din 2008 pana in prezent, cifra de vanzari Prius in Europa s-a dublat, atingand acum cateva zile pragul de 200.000. Aceasta cifra, desi e un record pentru europa, nu reprezinta decat o particica din vanzarile Prius la nivel global. Vorbind despre acest ultim aspect, se estimeaza ca in cateva luni vanzarile sa depaseasca 2 milioane.

Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2134 :: 17.79MB