No SSO cookie

Toyota ne ofera informatii cu privire la conceptul TS-650

voteaza
(5/ 1)
Toyota ne ofera informatii cu privire la conceptul TS-650
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest model performant produs de divizia motorsport a celor de la Toyota.

 
 

Poate credeti ca Lexus LS este un sedan de lux traditional destinat pentru cei ce nu prea au ce face cu banii sau pentru cei ce nu stiu sa aleaga o masina mai buna.

V-ati gandit oare cum ar fi ca acest model sa aiba performante demne de luat in seama? Ei bine, stim cu toti de noul LS care a primit un facelift reusind intr-o oarecare masura sa tina pasul cu vremurile actuale. Totusi, noi nu vom vorbi de acea versiune.

Noi va vom prezenta un concept creat de Toyota Motorsport GmbH (TMG). Acest concept este bazat pe versiunea anterioara LS. Modelul care poarta denumirea TS-650 Concept este o masina de mare performanta care beneficiaza de un motor twin-turbo de 5.0 litri si care poate produce, atentie, 641 cai putere si 710 Nm. Toate acestea sunt cuplate la o cutie de viteze in opt trepte.

Conform diviziei sport a producatorului auto japonez, modelul a fost dezvoltat pentru a oferi cele mai bune performante. Au fost luate in calcul foarte multe lucruri si s-a pus accent mare pe partea de aerodinamica. La exterior, TS-650 Concept nu beneficiaza de sigla Lexus ci de sigla TMG, pentru a se face o deosebire, si ce mai deosebire cand ne uitam la performantele masinii.

Din pacate nu se cunosc planurile cu privire la acest model. Nu se stie daca se va produce in serie sau daca va ramane doar la stadiul de concept. S-ar putea sa aflam mai multe detalii dupa debutul oficial din cadrul Salonului Auto de la Essen, Germania.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2529 :: 22.18MB