No SSO cookie

Toyota IQ Disco, pentru DJ-ul din tine!

voteaza
(0/ 0)
Toyota IQ Disco, pentru DJ-ul din tine!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota a realizat un model unicat IQ atat de stralucitor incat ne bucuram ca poate fi vazut numai in Germania.

 
 
Daca pana acum am prezentat fel de fel de masini, care mai de care mai stralucitoare si mai polisate, iata ca Toyota a dat un nou sens notiunii de stralucire. Niponii au realizat o versiune IQ, denumita suplimentar Disco, care are finisajele unui glob de discoteca.


Toyota IQ Disco este de fapt un vehicul promotional, care in afara finisajelor gen disco-ball, are portiere realizate in stil Lamborghini, jnte multispite de 18 inci, si un masa completa de mixaj pentru DJ. Aceasta din urma contine un set de platane Numark NDX 800 si un mixer cu doua canale, capabil sa arunce 1000 W si 130 dB in difuzoare.


Vehiculul va deschide un ceoncert in Cologne, pentru a porni apoi intr-un tur promotional, national, in toate dealership-urile din Germania.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3249 :: 17.79MB