No SSO cookie

Toyota incepe productia noului Camry in Rusia

voteaza
(0/ 0)
Toyota incepe productia noului Camry in Rusia
Noutati-auto · · 5 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Model Camry si-a inceput productia la St.Petersburg, in Rusia

 
 

Desi nu a reusit sa castige piata europeana, Camry, un sedan de dimensiuni medii, a reusit vanzari mari pe piata estica, in special in Rusia si tarile din jur.

Toyota spera sa-si creasca cota de piata in regiune, odata cu  lansarea noii generatii Camry, care si-a inceput productia luni, la fabrica Toyota Motor Manufacturing Rusia (TMMR) din St Petersburg, Rusia.

Compania japoneza asambleaza sedanul Camry la fabrica din Sankt-Petersburg din decembrie 2007, cand a inceput productia pentru generatia anterioara a modelului.

Yoshinori Matsunaga, Director General Toyota Motor Manufacturing Rusia, a declarat: "Aceasta schimbare completa a modelului a fost o mare oportunitate pentru angajatii nostri sa deprinda noi abilitati si sa obtina noi cunostinte. Noi suntem acum pe deplin pregatiti si suntem foarte mandri de vehiculul nostru, de calitatea si caracteristicile de siguranta."

Bazat pe modelul Nord American Camry, modelul rusesc are partea din fata diferita,  spoilerul, capota, designul grilei si aripa, dar si propriul sau set de lampi pe spate.

Pe plan local, noul Camry este disponibil in doua variante de motorizare pe benzina: un nou motor cu 4 cilindri de 2.5 litri si un motor de 3,5 litri, Euro V, V6. Ambele motoare sunt echipate cu  transmisie automata cu 6 trepte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (5)

scris de carmenflorin

bravo Toyota !misto masina!si exteriorul si interiorul sunt reusite!

scris de carmenflorin

Tehnic vorbind e o masina spatioasa si arata mai bine.

scris de sims

e buna prietenia ruso - chineza pentru ambele parti

scris de ovyy

Modelul Toyota Camry a fost votat masina anului 2007 in America de revista Motor Trend, datorita inovatiilor sale si a cererii mari de pe piata. Succesul s-a mutat si in EST.

scris de cameluss

Camry chiar pare potrivit pentru rusi ,,

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2798 :: 22.15MB