No SSO cookie

Toyota estimează revenirea producţiei la 100% în septembrie

voteaza
(0/ 0)
Toyota estimează revenirea producţiei la 100% în septembrie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota îşi revine după cutremurul din martie.

 
 

Toyota a  revizuit  ieri o estimare anterioară prin care prognoza că producţia din America de Nord va reveni  la 100 la sută la sfârşitul anului.

Se  aşteaptă ca producţia să revină la capacitate normală în luna septembrie.
După  problemele care au apărut după 11 martie (cutremurul şi tsunamiul din Japonia), Toyota si furnizorii săi  şi-au unit  eforturile  şi au reuşit ca  opt din cele 12 companii Nord Americane  să-şi revină 100 la suta  până pe 6 iunie.

"După septembrie ne vom concentra pe recuperarea din urmă a  producţiei", a declarat Steve St Angelo, vice-presedinte executiv al Toyota Motor &Manufacturing Engineering, America de Nord.
"Membrii echipei noastre şi a furnizorilor de aici şi  din Japonia au lucrat neobosit pentru reluarea activităţii  la 100 la sută, depăşind cu mult aşteptările. Efortul în Japonia a fost incredibil, mai ales în mijlocul unei astfel de tragedii", a adăugat el.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2066 :: 17.79MB