No SSO cookie

Toyota a crescut productia cu 83% in februarie

voteaza
(0/ 0)
Toyota a crescut productia cu 83% in februarie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Criza economica pare a fi incheiata pentru producatorii japonezi care raporteaza o crestere semnificativa a productiei la inceputul lui 2010.

 
 

Criza economica mondiala pare sa se fi terminat in tarile cu economii puternice. Un exemplu in acest sens il reprezinta piata auto, una dintre cele mai afectate economii, care incepe sa se revigoreze la inceputul acestui an.


Toyota anunta ca in luna februarie a marit productia cu 83%, fata de nivelul productiei inregistrat cu un an in urma. Primul producator auto din lume este la saptea luna consecutiva in care creste productia, un indiciu clar a lucrurile incep sa se indrepte. Astfel, producatorul nipon a produs in luna februarie un numar de 655.180 vehicule. Nivelul vanzarilor din februarie nu a tinut ritmul cu cel al productiei, Toyota inregistrand doar o usoara crestere de 13 procente.


Toyota nu este singurul producator nipon care primeste comenzi din ce inc e mai multe. Nissan a anuntat ca a marit productia cu 74% in februarie, iar Honda cu 49%.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1790 :: 22.17MB