No SSO cookie

De ce sa alegeti TOP LAC AUTO - service pentru reparatii auto pe RCA si CASCO?

voteaza
(0/ 0)
De ce sa alegeti TOP LAC AUTO - service pentru reparatii auto pe RCA si CASCO?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru a va implica la minim in procesul de reparatii, cel mai bine este sa apelati la un service auto agreat de societatile de asigurari.

 
 

In cazul in care ati fost implicat intr-un accident auto, indiferent ca este produs din vina dumneavoastra sau din vina altui sofer, aveti dreptul la despagubiri auto pe baza unei polite RCA sau Casco.

Apelarea la un service auto agreat de societatile de asigurari prezinta nenumarate avantaje: efectuarea intr-un timp foarte scurt a reparatiilor, preluarea masinii in perfecta stare de functionare, reparatii de calitate. TOP LAC AUTO este un service auto care se afla in colaborare cu societatile de asigurari precum Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra, Carpatica, Euroins, Uniqa, Asirom, oferind servicii auto pentru orice tip de autovehicul precum mecanica, tinichigerie, electrica si diagnoza, vopsitorie Glasurit, detailing si cosmetica auto.

TOP LAC AUTO se bucura de aprecierea societatilor de asigurari colaboratoare, astfel incat a fost ales centru de daune auto Allianz Tiriac pentru Sectorul 6 Bucuresti. Aici puteti beneficia de program zilnic de constatare a daunelor, servicii avantajoase de consiliere daune auto, intocmirea si rezolvarea dosarelor de daune auto se face intr-un timp foarte scurt.

TOP LAC AUTO a incheiat contracte pentru reparatii Casco si reparatii RCA si cu alte societati de asigurare precum Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra, Carpatica, Euroins, Uniqa, Asirom, pentru a raspunde cat mai bine cerintelor clientilor sai si pentru a reduce la minim timpul de reparatie si de preluare a masinii. Experienta de peste 20 de ani in domeniul reparatiilor auto si a decontarilor directe cu societatile de asigurari ne recomanda pentru efectuarea celor mai complete servicii si despagubiri auto rapide si de calitate.

TOP LAC AUTO desfasoara o excelenta colaborare cu aceste societati de asigurare, asigurand garantia lucrarilor efectuate, decontare directa si rapida si prioritate pentru serviciile si reparatiile auto prin asigurare si consultanta daune. Service-ul ofera asistenta rutiera si suport la orice ora. Consilierea daune cuprinde si urmatoarele servicii: bonus masina la schimb in functie de complexitatea reparatiilor, tractarea autoturismului avariat, informare si consiliere privind deschiderea dosarului de daune, intocmirea dosarului de daune, efectuarii constatarii daunei, returnarea masinii in perfecta stare de functionare.

De ce sa alegeti TOP LAC AUTO pentru despagubiri RCA si despagubiri CASCO? Pentru ca TOP LAC AUTO ofera garantia efectuarii reparatiei intr-un service verificat si agreat de societatile de asigurari, efectuarea facila a constatarilor de daune, lipsa implicarii financiare prin decontarea directa si obtinerea facila a confirmarii platii.

Astfel, in caz de accident va recomandam ca reparatia masinii dumneavoastra sa fie realizata la TOP LAC AUTO. Fiind proprietarul sau utilizatorul masinii, sunteti singurul in masura sa decideti unde se va efectua reparatia autovehicului pe care il detineti. Alegeti un service auto care sa va ofere siguranta unor lucrari de calitate, efectuate de catre un personal calificat, precum si reparatii RCA sau reparatii Casco rapide si cu decontare directa cu societatile de asigurari Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra, Carpatica, Euroins, Uniqa, Asirom.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2124 :: 17.79MB