No SSO cookie

Top Gear se intoarce in 12 iunie

voteaza
(0/ 0)
Top Gear se intoarce in 12 iunie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cel mai popular, si probabil cel mai longeviv show auto televizat, se intoarce pe 12 iunie.

 
 

Bestseller-ul BBC, Top Gear, se intoarce pe micile ecrane. Show-ul a luat o pauza incepand cu data de 27 februarie, cand odata cu episodul 6, s-a incheiat sezonul cu numarul 16. Atunci, Hammond a condus un porsche 959 si un Ferrari F40, May a testat noul vehicul lunar folosit de NASA, iar Clarkson a concurat impotriva soarelui intr-un Jaguar XJ.

FinalGear.com, site-ul care monitorizeaza tot ce este in legatura cu Top Gear, a publicat un material care releva faptul ca sezonul 17 va fi difuzat incepand cu data de 12 iunie, informatie preluata de la revista Top Gear, varianta olandeza.


Baietii de la Top Gear l-au cam facut pe toate, asa ca ramane sa ne intrebam ce ar mai putea scoate nou? Pana acum se stie ca May si Clarkson au condus cateva masini electrice, Printul Harry a ajuns pe Dunsfold Aerodrome (pista de teste a celor de la Top Gear), sunt semnale care spun ca McLaren MP4-12C a detronat masina de pe prima pozitie din topul celor mai rapide masini testate.
Pentru restul, va trebui sa mai asteptati pana pe data de 12 iunie

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1702 :: 22.16MB