No SSO cookie

Toate unitatile Aston Martin One-77 au fost epuizate

voteaza
(5/ 1)
Toate unitatile Aston Martin One-77 au fost epuizate
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Celebrul model exclusivist, One-77, a disparut de pe piata. Toate cele 77 de modele au fost cumparate. Avand in vedere pretul ridicat, am putea spune ca modelul a prins destul de bine la publicul cu bani. Pentru mai multe informatii va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Celebrul Aston Martin One-77, modelul cu cel mai puternic motor aspirat din lume, nu se mai gaseste pe stoc, daca putem spune asa
Toate cele 77 de modele si-au gasit o familie intr-un final. Modelul a costat destul de mult, 1.5 milioane de euro. Totusi, acest lucru nu i-a oprit pe unii si au achizitionat superbul model. Aston Martin One-77 poate produce 750 CP si reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.5 secunde, atingand viteza maxima de 355 km/h. Pentru asamblarea unui singur One-77 au fost necesare 2700 de ore de lucru. La model au lucrat 27 de tehnicieni.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2845 :: 22.17MB