No SSO cookie

Tehnologia MINI avanseaza galopant

voteaza
(0/ 0)
Tehnologia MINI avanseaza galopant
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

MINI Connected – experienta social media pe automobil.

 
 

MINI Connected ofera solutii de comunicare de avangarda pe toate modelele MINI – de la integrare de functii social media, pana la web radio sau Dynamic Music. Este doar primul pas dintr-un proiect cu mare potential de dezvoltare care va schimba modul in care relationam cu automobilul.

MINI Connected ofera acum posibilitatea fara precedent de a accesa functii social media si a beneficia de toate avantajele unui terminal Apple iPhone. Alaturi de posibilitatea de conectare si postare la Twitter si Facebook, utilizatorul poate citi feed-uri de stiri RSS, accesa posturi Webradio sau asculta muzica si viziona filme de pe iPhone. Totodata, datorita functiei Dynamic Music, fiecare calatorie cu MINI poate fi acompaniata de o selectie muzicala ale carei ritm si volum se adapteaza in functie de stilul de condus din fiecare moment. Pe langa toate acestea, noua facilitate MINI Connected App ofera functia Mission Control, unica la nivel mondial, in doua teme diferite. La toate acestea se alatura MINIMALISM ANALYZER, un sistem care ofera informatii daca stilul de condus este economic, puncteaza stilul de condus si ofera un clasament on-line cu toti utilizatorii care folosesc aplicatia.

Pentru utilizarea MINI Connected App, clientii trebuie sa-si comande automobilul MINI cu radio MINI Visual Boost (intre 705,65 Euro si 1008,06 Euro, in functie de echipare) sau cu sistemul de navigatie MINI (intre 1210,48 Euro si 1512,90 Euro, in functie de echipare), la care sa adaug optiunea MINI Connected (intre 0 Euro si 216 Euro). Functiile integrate in automobil prin intermediul terminalului Apple iPhone pot fi operate pin utilizarea joystick-ului sistemului de navigatie si a butoanelor de pe volan. Tehnologia inovatoare conceputa sa ajute integrarea terminalului Apple iPhone in automobil ofera utilizatorilor accesul la o gama larga de actualizari si de servicii variate. Pentru functionarea MINI Connected este necesara descarcarea aplicatiei iPhone cu acelasi nume (aplicatie gratuita).

Mereu in contact datorita utilizarii vaste Facebook si Twitter.

Printre functiile unice in segmentul MINI se numara si accesul la serviciile de receptionarea de stiri RSS. Alaturi de acestea, MINI permite utilizarea in masina a retelelor sociale de pe internet. Clientii MINI Connected isi pot accesa conturile de Facebook si Twitter chiar si atunci cand se afla in masina. Utilizatorul poate, totodata, sa posteze pe aceste doua retele.

Este vorba de mesaje predefinite prin aplicatia MINI Connected. Utilizatorul are la dispozitie pentru editarea mesajelor si variabile precum temperatura exterioara, melodia ascultata, ultima persoana apelata sau distanta pana la destinatie pentru o mare libertate de exprimare in automobil. Posibilitatea de a utiliza un mesaj predefinit permite interactiunea cu retelele de socializare fara o distragere mare a atentiei, foarte facil si rapid.

Mai multa placere a condusului cu Dynamic Music.

Functia Dynamic Music cuprinde o selectie de melodii special compuse care pot fi redate prin intermediul sistemului audio MINI. Aceste piese muzicale isi adapteaza ritmul si dinamica in functie de stilul de condus. Cel aflat la volan poate alege dintr-o mare varietate de melodii si genuri muzicale prin utilizarea monitorului de bord si a unui joystick. Ulterior, alegerea este modulata in functie de diversi factori, printre care se numara acceleratia longitudinala si cea laterala a automobilului. Toate acestea permit clientilor MINI Connected sa creeze selectia specifica MINI pentru un comportament specific marcii, asemanator kartingului, in functie de stare si stilul de condus.

In plus, MINI Connected App ofera clientilor o varietate nemaiintalnita in acest segment in ceea ce priveste personalizarea selectiei muzicale. Functia web radio permite utilizatorilor sa-si aleaga posturile preferate, indiferent de locul in care se afla, in timp ce se deplaseaza cu masina. Baza de date cu statii, disponibila prin aplicatii, cuprinde mii de posturi radio ale caror programe pot fi accesate online.

MINIMALISM  ANALYZER

MINIMALSIM ANALYZER urmareste si evalueaza stilul de condus economic pe baza a trei parametrii – schimbul treptelor de viteza (pentru cutiile manuale), acceleratie si franare. Alaturi de un afisaj creativ care prezinta stilul de condus, utilizatorul este punctat pentru fiecare din cele trei elemente si punctajele fiecarei calatorii sunt stocate individual. Acestea pot fi vizualizate atat individual, cat si sub forma unui grafic atat pe displayul MINI, cat si pe terminalul iPhone.

Suplimentar, punctajul absolut sta la baza unui clasament on-line al tuturor utilizatorilor MINI Connected. Conducatorul poate astfel sa se raporteze constant la toti ceilalti membrii ai familiei MINI.

Specific MINI si unic: Mission Control cu noi functii.

Ca alternativa la functia web radio, clientii MINI Connected pot utiliza si un terminal Apple iPhone pentru activarea functiei Mission Control. Aceste servicii ofera o alta optiune inovatoare de entertainment in automobil pentru a face placerea condusului si mai variata, pastrand totodata si caracterul inconfundabil al marcii.
Mission Control analizeaza numeroasele semnale referitoare la automobil, la situatia de condus si la mediul inconjurator al masinii pentru a furniza conducatorului informatiile si indicatiile relevante, toate generate sub forma unui dialog cu trei personaje din „interiorul” masinii: motorul, sistemele de siguranta si functiile de climatizare. Constructia mesajelor pe care le primeste utilizatorul are la baza, printre altele, informatiile cu privire la siguranta si la reglajele de confort - pornind de la cerinta ca toti ocupantii sa-si fixeze centurile de siguranta si pana la instructiuni cu privire la utilizarea sistemului de aer conditionat -, dar cuprinde si informatii actualizate despre conditiile de trafic si starea actuala a automobilului, cum ar fi temperatura exterioara si nivelul de combustibil din rezervor.

Gama vasta de comentarii a sistemului asigura o interactiune variata intre automobilul MINI si cel aflat la volan, chiar si atunci cand situatiile intalnite pe traseu se repeta zilnic. In premiera prin MINI Connected App sunt oferite doua teme diferite pentru Mission Control, cu posibilitatea de extindere pentru viitor. Tipul de dialogul poate fi configurat, prin selectarea tipului de informatii transmise. Printre optiunile oferite de functia Mission Control se numara utilizarea MINIMALISM ANALYZER inclus in MINI Connected. Utilizabila si de aceasta data in combinatie cu un terminal iPhone, aceasta functie genereaza alerte optice si sonore, datorita Mission Control, pentru a oferi conducatorilor sfaturi cu privire la optimizarea stilului de condus.

Pe durata calatoriei, sunt evaluate o varietate de date, care permit ca sfaturile sa fie transmise conducatorilor in timp ce se afla la volan si sa le ofere indicii pentru reducerea consumului. Sfaturile generate de Mission Control pentru promovarea unui stil de condus extrem de eficient iau o abordare distractiva pentru a ajuta conducatorii sa-si imbunatateasca pozitia in clasamentul MINIMALISM.

iPhone si conectarea la internet.

Alaturi de un automobil MINI echipat corespunzator, este necesar si un telefon iPhone cu  abonament ce asigura acces la internet. Sunt recomandate abonamentele de internet nelimitat, precum Pantera pentru iPhone 29 sau Pantera pentru iPhone 49 de la Orange.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3283 :: 22.18MB