No SSO cookie

Teaser Lexus GS F-Sport si GS 450h hibrid

voteaza
(0/ 0)
Teaser Lexus GS  F-Sport si GS 450h hibrid
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul japonez Lexus se pregateste  de premiera mondiala a GS450h.

 
 

Abia am vazut urmatoarea generatie de sedan Lexus,  prin prezentarea GS 350 la Pebble Beach Concours d'Elegance  in Monterey, saptamana trecuta.

Producatorul japonez nu se multumeste insa cu asta si deja se pregateste  pentru premierele mondiale ale GS F-Sport si GS 450h.

Vedem acum cateva imagini noi. In primul rand vedem GS 450h, care, asa cum sugereaza si numele, va beneficia de un sistem de propulsie hibrid combinand un motor V6 pe benzina cu un motor electric.

Versiunea hibrida a Lexus, concurent al Audi A6, va avea premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, in septembrie, iar vanzarile vor incepe in primele luni ale anului viitor.

GS F-Sport, pentru care avem o singura fotografie, este o versiune sportiva a GS 350 cu un pachet aero, care include, printre altele, un spoiler frontal redesenat si o grila stil fagure, plus jante din aliaj mari si un kit de suspensie pentru a imbunatati manevrabilitatea.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2662 :: 22.18MB