No SSO cookie

TEASER: Inlocuitorul celebrului Ferrari Enzo

voteaza
(5/ 1)
TEASER: Inlocuitorul celebrului Ferrari Enzo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Producatorul italian a lansat de curand o imagine de tip teaser pentru inlocuitorul celebrului Enzo. Aceasta imagine a fost publicata in revista oficiala a producatorului.

 
 

Au trecut multe luni de cand suntem inconjurati de zvonuri cu privire la inlocuitorul modelului Enzo. Misterul continua dar cu o serie de informatii noi, sau mai degraba cu o imagine de tip teaser.

Din cate se pare, modelul va fi produs intr-o serie limitata si veti putea avea acest model doar daca sunteti pe o lista speciala a celor de la Ferrari. Mai exact, trebuie sa fiti un privilegiat.

Modelul va detine o serie de caracteristici interesante din cate se pare avand in vedere ca a fost construit in colaborare cu inginerii echipei de Formula 1. Desi informatiile sunt cam putine, va spunem ca va fi un model cu adevarat performant.

Modelul va beneficia de un sasiu din fibra de carbon dar si de alte elemente din acelasi material. Acest lucru a fost necesar pentru a reduce greutatea totala a masinii.

Din pacate nu sunt informatii detaliate cu privire la motorul care se va afla sub capota. Totusi, din cate se pare, inlocuitorul lui Enzo ar urma sa beneficieze de un sistem hibrid. Acesta ar fi alcatuit dintr-un motor V12 si un sistem KERS, care se foloseste de obicei in lumea F1.

Ne asteptam ca acest sistem sa produca undeva in jur de 900 de cai putere. Mare parte a puterii ar urma sa vina prin intermediul motorului V12. Acest model ar urma sa rivalizeze cu McLaren P1 si cu Porsche 918 Spyder.

Speram ca producatorul italian sa vina si cu alte informatii in viitorul apropiat. Cand acest lucru se va intampla, vom reveni cu alte articole pe aceasta tema. In continuare noi asteptam impresiile voastre cu privire la inlocuitorul lui Ferrari Enzo.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2198 :: 22.11MB