No SSO cookie

Taxa de prima inmatriculare se va aplica si masinilor Euro 5

voteaza
(0/ 0)
Taxa de prima inmatriculare se va aplica si masinilor Euro 5
Noutati-auto · · 27 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a afirmat marti ca incepand cu anul 2011 posesorii de masini Euro 5 vor trebui sa plateasca taxa de prima inmatriculare, iar taxele pentru masinile Euro 1 si 2 vor creste.

 
 
Ministrul Laszlo Borbely a declarat ca taxa va fi una modica pentru masinile Euro 5: "În ceea ce priveste taxa auto pentru 2011, exista discutii în cadrul comitetului înfiintat la nivelul cabinetului primului ministru. La nivelul Ministerului Mediului, am finalizat o prima varianta a taxei auto pentru 2011. Schimbari spectaculoase nu vor fi. La Euro 5 vom introduce o taxa mica pentru ca, de anul viitor, toate masinile vor fi Euro 5, si, eventual, vom creste putin probabil taxa la acele masini mai vechi - Euro 1 si Euro 2 , deci care deja chiar ca nu prea mai au ce cauta în circulatie. Repet, dupa parerea mea, în acest moment nu vor fi schimbari spectaculoase la nivelul noii taxe de poluare auto pentru anul viitor. Avem si aceasta recesiune si nu cred ca acum trebuie sa marim spectaculos aceste taxe".

Acesta a fost intrebat daca masinile vor primi incepand cu 2011 un nou tip de impozitare, iar raspunsul a fost negativ. Acesta a declarat ca nu se pune problema crearii unui impozit suplimentar pentru masini.

Taxa de inmatriculare
pentru o masina de maxim doi ani, dotata cu propulsor Euro 5 de 1.4 litri va fi de 125 de euro, iar pentru una cu motor de 3.0 litri va fi de 3.642 de euro.

Masinile second hand intre patru si sase ani cu propulsor Euro 4 de 1.4 litri vor plati o taxa de prima inmatriculare de 933 de euro. Masinile dotate cu cel mai mic propulsor Euro 3 vor avea o taxa minima de 3.000 de euro.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (27)

scris de Anonim

sa fie de capul lor de nenorociti,nu-i vedeti zilnic cum dorm pe ei, acolo, in senat.....mai viseaza la nu stiu ce taxe si impozite,tare as vrea sa traiasca si ei cu un salariu de 800 ron si cu rate si cu copil la scoala

scris de Anonim

Politiceni de kkt! Nu stiu decât sa pună taxe si impozite la stat si banii unde se duc?poate cetateanu de rând sa verifice tranzactiile lor??? Tot ei invart hartiile si fura tara!!!! Avem nevoie de in Tepes in tara asta!!!e prea multă hotie frate!

scris de Anonim

nici nu ai ce sa ma zici si la ce sa te astepti....or sa puna taxa si pe respirat si pe uitat...of....de ce traim in Romania anilor 2010?

scris de Anonim

Cel mai simplu ar fi sa-i dam jos de la guvernare pe toti si sa-i ardem de vii.

scris de Anonim

cum e posibil sa platesti la un golf din 1994 motor de 1.9 euro 2 vreo 400 eur si la un audi din 2007 motor de 1.9 euro 4 vreo 600 eur. asta nu e taxa de poluare e taxa de prosti. daca nu iesim in strada tot degeaba!!!!!!!!!!!!!!

scris de Anonim

vom creşte puţin probabil taxa la acele maşini mai vechi - Euro 1 şi Euro 2 , deci care deja chiar că nu prea mai au ce căuta în circulaţie...................da asta spune ca e gandit bine... GRESIT .... ce sa facem sunt mashini vechi ... dar Dacia 1310 are ce sa caute pe strazi daca spune ca Euro 1 shi 2 sunt vechi cu toate ca sunt aduse de afara .....

scris de Anonim

mai fratilor,nu vedeti ca idiotii astia de cand s-a desfintat vama , tre sa fure in continuare?,acuma cu taxele- ; nu vedeti ca parintii ,bunicii nostri stau in spitale,bolnavi singuri,fara ca sa le aduca cineva macar o ciocolata; Oameni saraci prin tara asta ,oameni pierduti ,care au talent si nu sunt lasati sa respire, da sa mai faca ceva...din ce bani ? cu ce ajutor? de la cine? Pana cand avem gunoaie din astea la conducere,cu 7000 de fete,pana cand oamenii tac ,nu prea se schimba nimic,eventul starea de liniste a omului se schimba in stare nervoasa ;)

scris de Anonim

acum 2 zile , mi-am recuperat taxa de poluare, ministeru de finate, pe o parte incaseaza taxa pe de alata parte plateste taxa inpoi,plus cheltuelile de judecata,plus dobinda la bani care iam avut la ei timp de 2 ani,cred ca daca ar incepe,de o data vreo 50000 de procese, cred ca ar renuta la taxa de poluare, romani m-ai mult curaj,luati exemplu la greci s-au la fracezi,pentru orice masura austera vedeti ce scandal fac...

scris de Anonim

Solutie: http://www.youtube.com/watch?v=7SqvayJdiWU

scris de Anonim

chiar nu gandesc acesti oameni,ei cred ca toti au banii lor, sunt niste hoti si nenorociti. rusine, de fapt nu cred ca le este. dobitoci, se inbogatesc de pe spatele altora nesimtiti.

scris de Anonim

Poate se mai termina cu rablele aduse pe banda rulanta din germania!

scris de Anonim

ROMANIA=TAXE ,TAXE TAXE TAXE-//-IMPOZITE -IMPOZITE-IMPOZITE IMPOZITE-IMPOZITE,TAXE -TAXE-TAXE TAXE.............................

scris de Anonim

astia nu sunt normali nu i adevarat cum zicea mai sus drumuri de toata jalea si ai taxe si impozité pana in gat

scris de Anonim

bine ca RABA si SAVIEMU cu euro 5 care circula de 100 de ani nu platesc nici o taxa.

scris de Anonim

Euro 5, daca are motor de 3000 cmc sa fie taxat cu 3600 eur??? Ori e gresit articolul, ori astia nu-s sanatosi!

scris de Anonim

clar ca buna ziua ...sunt rupti total de realitate.asemenea taxa nu sunt niciunde in lume! mai mult o sa inmatriculam in curand in germania pentru ca este mult mai ieftin.

scris de Anonim

SUNTETI NISTE DOBITOCI NENOROCITI!

scris de Anonim

Asa ne trebuie fratilor, daca suntem atat de cretini sa acceptam tot ce fac astia si sa nu zicem nimic pe ei o sa-i doara in p...a de noi.Daca suntem un popor de idioti nu meritam altceva decat taxe cat mai multe si mai mari!

scris de Anonim

HOTULE RUSINE

scris de Anonim

O familie de rand din Romania nu poate pune deoparte mai mult de 150 EUR/luna. O masina noua costa de la 8000 in sus. Daca iei una second platesti inca un pret statului. Am trait o gramada de ani cu dacii 1310 si s-a putut. Acum un Golf 3 e o rabla care nu poate sa circule. Mai bine umbla omul pe jos. Le doresc politicienilor romani sa intre in cate un pom fiecare cu bolizii lor de zeci de mii de euro chiar in clipa in care manelele din masina urla mai tare si viteziometrul se da peste cap.

scris de Anonim

mai mult de atat nu stiu sa faca.doar un camatar gasea solutia asta.rusinos ptr un ministru.asta este capacitatea lui mintala

scris de Anonim

daca ei cred ca prin majorarea taxelor este o solutie a opri cresterea nr de auto. de pe drumuri e bine....sau gasesc ca scuza poluarea , care binenteles k este ...cand vezi la fiecare semafor cate o raba care polueaza cat 20 masini la un loc... macar ar fi bine daca ,macar o parte de bani din aceasta taxa ar fi investiti in reabilitarea drumurilor asa cum trebuie .... nu doar un asfalt pus doar de ochii lumii pt sarbatori si in primavara hop iar groapa....Romania = Taxe si impozite

scris de Anonim

taxa modica de 125E? maine poimaine o sa zica taxa modica la nushce de 1000E... ca e putin relativ la viatza lor...

scris de Anonim

taxatear mormantul

scris de Anonim

in tara lu'dracu,porcii din conducerea tarii fac ce vor pe spinarea poporului.

scris de Anonim

alooo gara ...cin` l`a pus pe asta acolo ? am ford fiesta 1.4 tdci model 2002 (dupa), E2 scos de desteptii de la RAR. "...nu prea mai au ce căuta în circulaţie." pai imi dai tu bani de alta masina ?

scris de Anonim

Traim in tara lor...no coment

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1803 :: 17.79MB