No SSO cookie

Taxa auto din nou obligatorie de la 1 Ianuarie 2013

voteaza
(5/ 1)
Taxa auto din nou obligatorie de la 1 Ianuarie 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Taxa auto de prima vanzare care a fost suspendata de fostul Guvern va fi din nou obligatorie incepand chiar cu prima zi din 2013. Premierul Victor Ponta impreuna cu  Ministrul Mediului va analiza si hotara ce se intampla cu aceasta taxa in chiar primele sedinte din 2013

 
 

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat ca Prim ministrul Victor Ponta i-a solicitat ministrului Mediului, Rovana Plumb, sa prezinte Guvernului o informare cu privire la aceasta problema cu taxa auto, pe care sa o prezinte in  prima sau a doua sedinta din 2013 . Se doreste ca taxa de prima inmatriculare sa fie inlocuita cu o taxa de mediu raportata mult mai strict la gradul de poluare al unui vehicul.

Victor Ponta a declarat pentru RTV (Romania TV) ca: "A fost suspendata taxa pana la 31 decembrie, iar pe 3 ianuarie - practic pe 1 si pe 2 banuiesc ca nu inmatriculeaza nimeni nicio masina - pe 3 ianuarie doamna Plumb imi aduce noua forma a taxei, care nu e o taxa de prima inmatriculare, ci taxa de mediu care se refera in principal la modul in care o masina, un autoturism, polueaza sau nu; o taxa de mediu exact in sensul a ceea ce discutasem cu Comisia Europeana. Partea proasta este insa ca anul acesta, 2012, iar s-au dublat inmatricularile de masini poluante aduse din strainatate, ceea ce nu e totusi ideea pentru care facem o taxa de mediu".

Suntem de acord ca pe data de 1 si 2 ianuarie 2013 nu se vor inmatricula foarte multe masini in Romania (mai ales acuma cand se stie ca se va introduce aceasta taxa de la 1 Ianuarie) dar daca nu se va reglementa repede si se va tot amana si modifica aceasta taxa auto, isi va pierde credibilitatea si acest nou Guvern instalat la conducerea Romaniei.


Asteptam parerile si comentariile voastre mai jos.

 


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2441 :: 22.17MB