No SSO cookie

Tata Pixel va fi cea mai ieftina masina din Europa

voteaza
(0/ 0)
Tata Pixel va fi cea mai ieftina masina din Europa
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul indian Tata Motors va lansa o versiune de productie a conceptului Pixel, concept prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva. Noul model va fi lansat in locul lui Nano si va fi cel mai ieftin model din Europa.

 
 
Tata Pixel este cel mai recent model creat de producatorul indian. Noul Pixel este o versiune cu doua usi a celebrului Tata Nano, cel mai ieftin model din India. Tata a declarat ca noul Pixel este cel mai eficient model cu patru locuri din lume, spatiul fiind optimizat la maxim.

Noul Tata Pixel este dotat cu un propulsor diesel cu trei cilindri de 1.2 litri. Noul propulsor este capabil sa dezvolte o putere maxima de 60 CP si este pozitionat sub locurile din spate. Tractiunea aleasa este cea spate, iar transmisia este una manuala cu cinci trepte.

Noul Pixel va inlocui modelul Nano Europa, model planuit initial pentru batranul continent. Versiunea de serie va renunta la usile cu deschidere vertica datorita costului ridicat, acestea fiind inlocuite cu usi conventionale.

Noua compacta este mai mica chiar si decat modelul Nano, noul Pixel masurand doar 3 metri lungime, cu 250 mm mai putin decat modelul amintit anterior. Masa totala va fi in jur de 750 kg si va emite mai putin de 100 g CO2/km. Tata a declarat ca va produce in viitor si un model cu patru usi care va fi realizat pe platforma folosita pe Nano, dar cu o caroserie modificata pentru a imbunatati stabilitatea.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Uitaţi-vă pe filmuleţul de prezentare, că aţi omis din articol una din cele mai importante inovaţii aduse: la parcare puntea din spate are roţile acţionate independent, în sensuri contrare, facilitând parcarea în locuri extrem de mici şi întoarcerea pe loc a maşinii. Ar fi interesant să veniţi şi cu un preţ şi anul lansării, deoarece maşina este f. interesantă.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2136 :: 17.79MB