No SSO cookie

SUZUKI lansează noul Splash facelift

voteaza
(5/ 2)
SUZUKI lansează noul Splash facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Suzuki este unul dintre cei mai reputaţi constructori de automobile citadine, fiind unul dintre pionierii industriei care au îmbinat calităţile şi specificaţiile clasei mini cu cele ale formatului de tip monovolum. Modelul Suzuki Splash lansat în 2008 este un etalon al acestei nişe, oferind spaţiu, funcţionalitate, eficienţă şi agilitate tipice mărcii.

 
 

Suzuki Splash începe o nouă etapă a carierei cu un facelift care accentuează rafinamentul şi modernismul reţetei de succes pe care o propune în nişa monovolumelor mini.

Evoluţia designului
Designul exterior este marcat de detaliile noii grile frontale, de spoilerele faţă-spate cu decupaje noi, care simulează prize de aer, şi de nervurile mai pronunţate ale capotei. Toate aceste subtilităţi estetice accentuează tema modernă şi originală a designului care a consacrat modelul Splash. În urma acestor restilizări, lungimea totală a caroseriei a crescut cu 60 mm (de la 3.715 mm la 3.775 mm).

Caroseria poate fi şi mai mult personalizată datorită celor două noi culori de exterior: Sparkling Blue Metallic, care înlocuieşte Sunlight Cooper Pearl Metallic, şi Bison Brown Metalic, care înlocuieşte Lagoon Turquoise Metallic.

În habitaclu se remarcă noul design pentru tapiserie şi ornamentul de culoare “white pearl” pentru consola centrală, disponibil ca o alternativă pentru cel de culoare neagră.

O gamă eficientă
Pentru clienţii din România noul Splash poate fi configurat în patru versiuni de echipare, derivate pe baza a două motorizări pe benzină şi a două tipuri de cutie de viteze. Modelul 1.0 GLX (996 cmc, 68 CP) are un preţ de pornire de 9.340 euro cu TVA. Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional derulat de Agenţia Fondului pentru Mediu şi finanţat din Fondul pentru Mediu preţul scade la 6.689 euro cu TVA, calculat prin scăderea contravalorii numărului maxim de tichete valorice premise.

Gama este completată de modelele cu motor de 1.242 cmc şi 94 CP. Acestea sunt oferite în versiunile de echipare GLX+ şi GS, dotate cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte, şi  GS AT, cu transmisie automată cu patru trepte. Cele două motorizări înregistrează consumuri in regim mixt rezumate în intervalul 4,7 – 5,7 l/100 km, astfel că şi emisiile de CO2, conforme cu standardul Euro 5, sunt mici (109 – 131g/km).

Pentru listele complete de dotări şi preţuri vă invităm să accesaţi site-ul www.suzuki.ro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1701 :: 17.79MB