No SSO cookie

Suzuki isi va lansa noul crossover la Salonul Auto de la Geneva 2013

voteaza
(5/ 1)
Suzuki isi va lansa noul crossover la Salonul Auto de la Geneva 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Suzuki au anuntat ca noul lor crossover va fi lansat peste aproape o luna de zile.

 
 

Cei de la Suzuki vor lansa noul crossover din segmentul C in cadrul Salonului Auto International de la Geneva, eveniment ce va avea loc la inceputul lunii martie.

Acest nou model are la baza conceptul S-Cross prezentat in cadrul Salonului Auto de la Paris 2012.

Modelul are un interior spatios, dispunand de unul dintre cele mai mari portbagaje ale unei masini de clasa C, reusind sa ofere un grad mare de versatilitate. In plus, tehnologia 4WD asigura o manevrabilitate excelenta si maximizeaza placerea condusului. De mentionat e ca aceasta tehnologie face parte din domeniile de specialitate a celor de la Suzuki. De informatii mai detaliate vom beneficia dupa conferinta de presa Suzuki programata in data de 5 martie.

De asemenea, producatorul va mai prezenta modelele Alto, Splash, Swift, Sx4, Jimny si Grand Vitara, iar modelul Kizashi va fi prezentat in zilele destinate publicului larg.

Dupa cum am spus, vom reveni cu mai multe informatii dupa debutul oficial. Pana atunci va lasam sa urmariti un material video cu modelul S-Cross care va sta la baza acestui crossover.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1667 :: 17.78MB