No SSO cookie

Suzuki intentioneaza sa produca anual, în Ungaria, un numar de 200.000 de automobile

voteaza
(0/ 0)
Suzuki intentioneaza sa produca anual, în Ungaria, un numar de 200.000 de automobile
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Suzuki Motor Corp. a anunţat, joi, că intenţionează să majoreze producţia anuală de automobile a uzinei sale din Ungaria la 200.000 de unităţi, până în anul 2005, faţă de 88.000 de exemplare programate a fi livrate în acest an, informează Automotive News Europe.

 
 
[poza1s]Intenţiile de viitor ale companiei au fost exprimate la fabrica Suzuki de la Esztergom, aflată la 60 km nord de Budapesta, unde primul ministru maghiar Peter Medgyessy şi preşedintele Suzuki au lansat producţia noului model Ignis.
“Pentru a atinge acest obiectiv am plănuit să investim, în acest an şi, în 2004, o sumă de 60 de miliarde de forinţi (cca. 264,7 milioane de dolari)”, a menţionat oficialul Suzuki.
[poza2s]Ignis este o combinaţie între un automobil de mic litraj şi SUV, dotat cu un motor de 1,3 litri 16V, care dezvoltă 88 CP. Segmentul de piaţă în care acest model se încadrează cuprinde, printre altele, Toyota Yaris, Opel Corsa sau Peugeot 206. Suzuki vizează vânzări de aproximativ 55.000 de unităţi din acest model, în acest an.
Alături de Ignis, uzina ungară are în plan începerea producţiei unui nou model, Concept S, prezentat în premieră anul trecut la Paris. Lansarea acestuia este prevăzută în toamna anului viitor.
[poza3s]Suzuki este unul dintre cei mai mari investitori străini în Ungaria, cu un venit net de 150 de miliarde de forinţi – aprox. 661,75 milioane de dolari.
Fabrica din Ungaria a fost înfiinţată acum 10 ani, şi a ajuns, anul trecut, una dintre principalele companii exportatoare ale ţării vecine, cu un total de circa 375 milioane de dolari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1446 :: 17.76MB