No SSO cookie

Suzuki Authentics a debutat la Shanghai

voteaza
(0/ 0)
Suzuki Authentics a debutat la Shanghai
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conceptul Suzuki Authentics a debutat in cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

 
 

Salonul Auto de la Shanghai a debutat si multi producatori au venit cu o serie de modele interesante. Printre acestia se numara si Suzuki.

Stim ca cei de la Suzuki urmeaza sa isi retraga produsele de pe piata din SUA si Canada, insa odata cu acest lucru se acorda o atentie mult mai sporita pietei din China.

Pentru a intari acest plan, producatorul japonez a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Shanghai un concept interesant. Vorbim de conceptul Suzuki Authentics, care intra in segmentul C, unul dintre cele mai populare segmente din China.

Cei de la Suzuki nu au lansat informatii despre acest studiu, insa a fost confirmat faptul ca modelul va intra in productie anul viitor si va fi distribuit in China de catre Chongqing Changan Suzuki Automobile Co.

Alaturi de conceptul Authentics, cei de la Suzuki au mai prezentat si modelul SX4 S-CROSS. Crossoverul va putea fi cumparat de chinezi la sfarsitul lui 2013.

In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului si asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2893 :: 17.79MB