No SSO cookie

Subaru va vinde cu 50% mai multe Impreza

voteaza
(0/ 0)
Subaru va vinde cu 50% mai multe Impreza
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Subaru prevede, pentru anul 2011, cresteri de 50% la vanzarile modelului Impreza.

 
 
Potrivit unui raport publicat de publicatia Wards Auto, specializata in analize economice si fluctuatii ale pietei auto, marca Subaru se asteapta sa vanda in jur de 60.000 de unitati Impreza in anul in curs, adica cu  aproape 50% mai mult decat au inregistrat vanzarile modelului pe anul trecut. Presedintele executiv Subaru North America, Tom Doll, a declarat ca noul Impreza umple gaurile lasate in oferta companiei, gauri care impiedicau brandul sa fie atat de competitiv pe cat ar fi putut fi in realitate.


Oficialii Subaru pretind ca noul Impreza are un consum extraurban de 6,53 l/100km, cifra care ar putea aseza masina in varful topului eficientei vehiculelor cu tractiune integrala permanenta. Cifra de consum provine de la modelul de ultima generatie, cu motorizare 2.0 litri, boxer, in patru cilindri, care dispune de 148 CP. Noul Impreza este, de asemenea, mult mai usor decat cel din precedenta generatie, ceea ce imbunatateste considerabil performantele si eficienta masinii.


Cu toate aceste schimbari, Subaru spera ca Impreza sa impinga totalul unitatilor vandute, de la 264.000 unitati vandute in anul 2010, la o cifra cat mai apropiata de 300.00. Este o cifra de plan greu de atins, insa compania este increzatoare in noul look al masinii, motiv pentru care isi permite sa faca aceste previziuni. Mai ramane ca timpul sa confirme sperantele producatorului japonez.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.0062 :: 17.8MB