No SSO cookie

Subaru pregateste noutati

voteaza
(5/ 1)
Subaru pregateste noutati
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Compania japoneza Subaru ia in calcul introducerea unui model cu trei randuri de scaune si imbunatatirea celor existente in oferta.

 
 

Japonezii de la Subaru sunt printre cei care nu au resimtit criza, ba mai mult, in timpul recesiunii care a urmat, vanzarile acestora au crescut. Insa acum, vanzarile Subaru au revenit si se asteapta ca numarul de vehicule vandute de japonezi sa scada catre cifrele de dinaintea recesiunii, care nu-s grozave deloc.

Subaru a luat in calcul acest trend negativ si incearca sa ia masuri, prin introducerea unor noi modele in acest an, care sa atraga noi cumparatori, fara insa a indeparta clientela deja formata.

Cea mai mare lipsa in oferta Subaru este existenta unui crosoover cu trei randuri de scaune, care sa fie si competitiv pe piata, rol pe care Tribeca nu si-l poate asuma, intr-un segment dealtfel foarte popular. Desi nu exista inca un plan de a scoate Tribeca de pe liniile de productie, Subaru are in plan crearea unui CUV (Crossover Utility Vehicle) mai mare, cu trei randuri de scaune si evident cu mai mult spatiu interior. Si in completare, Subaru doreste sa ofere clientilor sai mai mult lux introducand cateva modele touring noi, insa nu emite pretentii de concurenta catre Mercedes-Benz sau BMW.

Pana la finele acestui an, Subaru va aduce pe piata un nou model hibrid, desi inca nu se stie a carui platforma o va folosi. Ce se stie este ca energia electrica va fi stocata in acumulatori hibrid nichel metal, in ciuda faptului ca pe piata exisdta acumulatori lithium-ion, mult mai moderni ca tehnologie.
Si segmentul sport va primi forte proaspete, unde un nou model isi va face aparitia cvurand, insa desi cei mai multi se asteapta la un BRZ Turbo, este posibil ca Subaru sa aduca pe piata un nou WRX si WRX STI.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4603 :: 22.18MB