No SSO cookie

Studiu de design - Pagani Huayra Roadster

voteaza
(5/ 1)
Studiu de design - Pagani Huayra Roadster
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest studiu de design interesant realizat pentru Pagani Huayra Roadster.

 
 

Iata ca venim cu un concept interesant, Pagani Huayra Roadster. De-a lungul anilor cei de la Pagani au produs doar doua modele, Zonda si toate modelele derivate si modelul Huayra in 2011.

Desi e o companie relativ noua fiind infiintata in 1992, Pagani Automobili este independenta spre deosebire de alti producatori din acelasi segment (Ferrari, Bugatti). Dupa cum stim cei de la Ferrari se afla sub umbrela celor de la Fiat, in timp ce Bugatti se afla sub umbrela celor de la Volkswagen.

Desi au fost produse doar doua modele Pagani, acestea au reusit sa atraga privirile tuturor si sa se impuna pe segmentul de lux. Acum, producatorul s-a gandit sa isi mareasca portofoliul prin lansarea unui nou model, Huayra Roadster.

In momentul de fata este doar un concept, o idee, avand nevoie de unda verde pentru o oarecare productie de serie. Nu exista nici macar o estimare din pacate.

Chiar si asa, noi avem pentru voi o serie de imagini in care este prezentat un posibil "candidat". Acest concept a fost realizat de un tanar designer italian, Aldo Maria Sica. Tanarul a incercat sa aduca diferite modificari pentru a scoate in evidenta caracterul exclusivist al modelului. Ramane sa vedem ce vor face cei de la Pagani in viitorul apropiat sau indepartat.

In continuare, noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3073 :: 22.17MB