No SSO cookie

Studiu: Femeile isi iubesc masinile mai mult decat barbatii

voteaza
(0/ 0)
Studiu: Femeile isi iubesc masinile mai mult decat barbatii
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un nou studiu releva faptul ca femeile sunt indragostite de masinile lor mai mult timp decat barbatii.

 
 

Conform unui studiu realizat pe un esantion de 2.500 de persoane, femeile isi iubesc masina o perioada mai lunga decat barbatii. Mai precis, in medie, o femeie ramane indragostita de masina ei circa 14 luni, iar un barbat doar 4 luni.


Conform studiului, luna de miere dintre un barbat si masina se termina atunci cand incepe sa o parcheze alaturi de alte masini, iar luna de miere dintre o femeie si masina ei se termina atunci cand isi lasa sotul sau iubitul sa o conduca. Statistica arata mai multe momente cheie care intervin si rup relatia de dragoste dintre un barbat si masina sa.


Pe langa parcarea aleatorie langa alte masini, mai intervine caratul a diferitelor lucruri in masina, neglijenta fata de curatenia masinii, neglijenta fata de calitatea carburantului pe care il foloseste, imprumutatul ei si condusul exclusiv al ei la rumuri lungi.


Pe de alta parte, femeile au si el o serie de criterii care practic anunta ca dragostea unica fata de masina s-a cam terminat. Cel mai teribil lucru care anunta sfarsitul iubirii este momentul in care isi lasa mai mult sotul sau iubitul sa le conduca masina. Alte simpotome sunt machiatul, fumatul sau mancatul in masina.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2237 :: 17.78MB