No SSO cookie

Spionaj auto: Peugeot 408 Sedan

voteaza
(0/ 0)
Spionaj auto: Peugeot 408 Sedan
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Peugeot realizeaza un facelift modelului 408 Sedan, destinat pietelor emergente.

 
 

Deoarece piata auto europeana este inca sub ape tulburi, compania Peugeot are toate motivele sa-si indrepte atentia catre modelele pe care le construieste si le comercializeaza peste mari, asa cum este si cazul 408 Sedan, o versiune a mai cunoscutului 308, cu ampatament marit si caroserie modificata. Peugeot 408 Sedan se vinde in China, America de Sud si de putin timp si in Rusia.

Spionii auto chinezi au pus mana pe un set de fotografii care ilustreaza versunea facelift a modelului 408 Sedan, fara camuflajul de rigoare.

Exteriorul masoara 4,68 metri in lungime si 1,81 latime, primind totdata cateva retusuri cosmetice cum ar fi grila fata cromata si restilizata, bare cromate pe grila secundara de sub bara de protectie, adoptarea noului logo Peugeot care este reprezentat prin acelasi leu, fara incadratura, pozitionat pe capota motorului, ca si in cazul modelului 301 si un desen nou pentru lampile spate.

La interior, designerii Peugeot au dat o tusa premium noului 408, adaugand elemente noi, realizate din aluminiu si crom.

Potrivit aceleiasi surse, Peugeot 408 Sedan are un consum de carburant imbunatatit, atat pentru motorizarea de 1,6 litri, cat si pentru cea 2,0, ambele in patru cilindri, alimentati cu benzina.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2722 :: 22.17MB