No SSO cookie

SpeedArt Porsche SP91-R

voteaza
(0/ 0)
SpeedArt Porsche SP91-R
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul SpeedArt va veni la Geneva  cu un kit de tuning pentru modelele Porsche 991 si Porsche Carrera S

 
 

La viitorul salon de la Geneva, din martie, specialistul in tuning Porsche SpeedArt va prezenta un kit de performanta pentru Carrera 991 si Carrera S, sub denumirea SP91-R.

SpeedART ne ofera o imagine si mai multe detalii cu privire la componentele care vor intra in vanzare la sfarsitul acestui an.

Pentru exteriorul modelelor  Porsche 911 Carrera si Carrera S modele, tunerul german a pregatit o varietate de piese aero, inclusiv un eleron si un spoiler frontal. La Salonul de la Geneva, SpeedART ne va arsta, de asemenea, si un kit mai agresiv pentru exterior.
Optiunile includ jante din aliaj de 20 si 21 inch, cu un design nou, cu spite negre si o rama de argint.

Pentru  interior, SpeedART spune ca va oferi numeroase materiale si culori pentru scaune, panourile usilor si tabloul de bord, precum si un volan sport cu padele stil Formula 1.

In ceea ce priveste  performanta, pachetul SP91-R va include diferite niveluri de upgrade-uri de putere, atat pentru Carrera 991 cat si pentru Carrera S, incepand cu un sistem de evacuare sport personalizat, cu catalizatori sport si un ECU revizuit care  adauga 25CP si 20nm de cuplu.

In plus, tunerul german a dezvoltat kituri de suspensie sport si un kit de ridicare, pentru a ajuta Porsche 911 sa depaseasca obstacolele de pe drum, cum ar fi limitatoarele de viteza si rampele de parcare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3479 :: 22.18MB