No SSO cookie

Spectacol total in Raliul Argesului!

voteaza
(0/ 0)
Spectacol total in Raliul Argesului!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daca anul trecut a readus Transfagarasanul in Raliuri, in 2011 intrecerea adauga un nou ingredient menit sa creasca spectacolul: Mateiasul!

 
 

Raliul Argesului, etapa a patra a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, se va desfasura in perioada 17-19 iunie.

Revenit anul trecut pe harta intrecerilor interne, dupa o absenta de noua ani, Transfagarasanul le-a oferit concurentilor prilejul de a evolua, dupa cum chiar ei declarau, pe un traseu amintind de celebrul Monte Carlo, in fata a peste 10.000 de fani entuziasti. Astfel ca, nu este o surpriza faptul ca si aceasta ultima runda de asfalt din calendarul de raliuri 2011 propune repetarea experientei.

Insa, cum organizatorul Hatters Motorsport a obisnuit sa surprinda placut la fiecare eveniment pe care-l gestioneaza, nici Raliul Argesului 2011 nu putea face exceptie de la regula. Competitia urmeaza sa castige in valoare prin introducerea in program a deja celebrului traseu de pe coasta Mateiasului!

Chiar daca Transfagarasanul reprezinta in sine o provocare menita sa garanteze succesul unei competitii de raliuri, atat pentru sportivi cat si pentru public, ne-am gandit sa crestem gradul de spectaculozitate al intrecerii. Asa a aparut ideea de a introduce in program cele doua treceri pe Mateias, care, sunt sigur, vor intari statutul de eveniment numarul unu in randul competitiilor pe asfalt pentru Raliul Argesului”, a declarat Norris Mageanu.

Doza maxima de adrenalina
Inscrierile echipajelor au drept termen limita ziua de luni, 6 iunie 2011, iar participantii vor putea efectua recunoasteri incepand din 15 iunie, ora 9, si pana in dupa-amiaza zilei de 16 iunie (ora 19).  Shakedownul este programat vineri 16 iunie, intre orele 10-12.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2463 :: 17.78MB