No SSO cookie

Soferii amatori se vor putea întrece în Dunlop Drivers Cup

voteaza
(0/ 0)
Soferii amatori se vor putea întrece în Dunlop Drivers Cup
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Şoferii amatori îşi vor putea măsura aptitudinile pentru pilotaj în competiţia Dunlop Drivers Cup, un rally internaţional care va debuta la sfârşitul lunii mai la Arad, unde va avea loc prima sesiune de calificări, a declarat Răzvan Boşomoiu, director de marketing al companiei Goodyear-Dunlop Tires România.

 
 
[poza1s]Dunlop Drivers Cup este considerată una dintre cele mai spectaculoase competiţii auto pentru şoferii amatori, ea fiind deja un real succes în ţări Germania, Ungaria, Danemarca sau Austria.
“Dunlop Drivers Cup este o competiţie destinată şoferilor amatori care combină caracteristicile pilotajului auto profesionist cu aventura şi bucuria de a conduce. Acest eveniment a devenit deja unul tradiţional în alte ţări precum Germania sau Austria şi pune cel mai bine în evidenţă stilul Dunlop, orientat spre performanţă, sportivitate”, spune Răzvan Boşomoiu.
[poza2s]În România, competiţia se va desfăşura în două etape, care cuprind trei sesiuni de calificări, găzduite la Arad (31 mai-1 iunie), Bucureşti (21-22 iunie) şi Braşov (28-29 iunie), precum şi finala pe ţară care se va desfăşura în perioada 19-20 iulie 2003 pe litoral. Marea miză a acestei competiţii este participarea la finala din Mexic.
Competiţia va beneficia de aportul financiar al companiei Dunlop, care va investi aproape 200.000 de dolari în promovarea evenimentului, pe lângă alţi 100-150.000 de dolari cheltuiţi pentru organizarea preselecţiilor locale.
[poza3s]Fiecare sesiune de calificare va reuni 20 de participanţi, selectaţi în urma tragerii la sorţi din totalul celor înscrişi. În cadrul fiecărei sesiuni de calificare vor fi selectaţi doar şase concurenţi, care vor participa la finala pe ţară.
Cei mai buni şase piloţi care se vor detaşa în cadrul finalei pe ţară vor primi dreptul de a participa la semifinalele Dunlop Drivers Cup din Germania. Aici doar primii doi clasaţi îşi vor câştiga dreptul de a reprezenta România la finala din Mexic.
[poza4s] Înaintea fiecărei curse, indiferent că este vorba despre sesiunile de calificare, finala pe ţară, semifinala pe Europa sau marea finală din Mexic, participanţii vor beneficia de pregătire specială, atât teoretică, cât şi practică în tehnici de pilotaj auto profesionist.
“Dunlop Drivers Cup beneficiază de suportul unuia dintre cei mai buni profesionişti români în sportul cu motor. Ştefan Vasile, unul dintre cei mai titraţi piloti de raliu din România, ne va asista pe toată durata competiţiei şi va fi tot timpul aproape de concurenţi”, spune Răzvan Boşomoiu.
Competiţia se va desfăşura sub patronajul Federaţiei Române de Automobilism şi Karting şi va beneficia de asemenea de sprijinul Seat, care va pune la dispoziţie maşinile de concurs.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1343 :: 17.77MB