No SSO cookie

Smart ForTwo Electric Drive 2012 alearga cu 120 km/h!

voteaza
(0/ 0)
Smart ForTwo Electric Drive 2012 alearga cu 120 km/h!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Smart ForTwo Electric Drive a ajuns la cea de a treia generatie si se pregateste de Frankfurt 2011.

 
 

Cea de a treia generatie Smart ForTwo Electric Drive a renuntat la acumulatorii de 16,5 kWh produsi de Tesla, in favoarea celor de 17,6 kWh, fabricati de Deutsche ACCUmotive, iar rezultatul a fost obtinerea atat de necesarului boost al acceleratiei, vitezei maxime, dar si o mica crestere a autonomiei.


Programat sa fie lansat pe piata in primavara viitoare, Smart ForTwo Electric Drive 2012 este dotat cu un motor electric EM-motive de 55 kW (74 CP), o crestere masiva, de la cei 30 kW (40 CP) ai generatiei actuale. Cresterea puterii inseamna si o viteza maxima mai mare astfel Smart ForTwo Electric Drive 2012 atinge pe autostrada o viteza de 120 km/h si accelereaza 0-100 km/h in mai putin de 13 secunde.
Chiar daca par multe, cele 13 secunde sunt un urias pas inainte, fata de performantele modelului 2011, care accelereaza 0-100 km/h in 23,4 secunde.


Bateriile Deutsche ACCUmotive lithium-ion ar trebui sa asigure o masinii autonomie de aproximativ 138,4 km, adica asa cum spuneam mai devreme, o mica crestere fata de cei 133,58 km ai generatiei 2011. Cei de la Smart afirma ca un ciclu de incarcare complet dureaza in jur de opt ore si vorbim despre incarcarea la maxim a unei baterii epuizate. De asemenea va exista si o optiune de incarcare rapida.


Descris in termeni stlistici, Smart ForTwo Electric Drive 2012 primeste o grila frontala largita, lumini de zi cu tehnologie LED, portiere mai ample si inca cateva mici modificari la spatele masinii.


Smart doreste ca productia de serie sa atinga un numar "din cinci cifre", in timp ce masina va fi comercializata in peste 30 de tari de pe tot globul. Inca nu a fost dat publicitatii un pret pentru cea de a treia generatie Smart ForTwo Electric Drive, insa vom reveni cu mai multe detalii despre model de la Frankfurt Motor Show 2011.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3317 :: 22.12MB