No SSO cookie

Smart Fortwo Cityflame Edition

voteaza
(5/ 1)
Smart Fortwo Cityflame Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Noua editie speciala Cityflame Smart Fortwo aduce cu celebrul personaj Transformers, Bumblebee.

 
 

Ultimele noutati de la Smart aduc cu ele si vestea introducerii pe piata a unei noi editii speciale aplicata modelului Fortwo, denumita Cityflame, editie care va fi disponibila in showroom-uri inca din luna aprilie a acestui an.

Punctele de impcat ale editiei Cityflame sunt culorile contrastante folosite la exterior, unde Smart a aplicat un galben perlat combinat cu negru pe roll-bar, plafon si jantele spitate de 15", realizate din aliaj. Daca preferati nuantele mai inchise, Cityflame este disponibil si in culoarea neagra.

Aceleasi culori sunt aplicate si la interior, unde suprafetele negre sunt scoase in evidenta de extremitatile galbene disponibile si pe scaunele imbracate partial in piele, sau pe panoul de bord. Volanul, imbracat si el in piele neagra, are cusaturi galbene si vine cu padele pentru schimbarea vitezelor, la fel ca si covorasele de pe podea, care prezinta o broderie galbena cu inscriptia Cityflame.


Smart ofera editia speciala Cityflame in ambele variante de caroserie, coupe si cabrio, cu o varietate de motorizari compusa din doua motoare pe benzina care ofera 71, respectiv 84 CP, la un pret de pornire, valabil in Germania, de €14,490.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3211 :: 22.17MB