No SSO cookie

Smart a creat un scuter electric!

voteaza
(0/ 0)
Smart a creat un scuter electric!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Smart a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul scuter electric. Acesta va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris.

 
 
Scuterul electric este cel mai mic Smart realizat vreodata de catre Daimler. Acest scuter electric reprezinta viitorul in ceea ce priveste vehiculele cu doua roti realizate de Smart. Compania ar putea opta pentru intrarea intr-un segment neexploatat pana acum de producatorii auto.

Scuterul Smart foloseste un sistem de baterii Li-Ion de 48 volti si are o autonomie de 100 km. Compania a declarat ca scuterul poate fi incarcat complet de la orice priza, iar incarcarea dureaza intre trei si cinci ore. Cablul de alimentare se afla in spatele emblemei Smart.

Motorul folosit pentru a propulsa acest studiu de design este capabil sa dezvolte 5.3 CP, iar viteza maxima atinsa este de 45 km/h. Noul scuter Smart este dotat cu ABS, airbag si un sistem care detecteaza masinile din unghiul mort.

Cadranul central este inlocuit cu un smartphone. Acesta afiseaza viteza, autonomia si poate fi folosit si ca si GPS. Daimler a declarat ca sasiul este foarte asemanator cu cel al modelelor Smart.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5568 :: 17.79MB