No SSO cookie

Skoda va lansa doua noi modele in urmatorii doi ani

voteaza
(0/ 0)
Skoda va lansa doua noi modele in urmatorii doi ani
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii Skoda au confirmat, in cadrul conferintei de anuntare a rezultatelor financiare pentru anul 2010, ca divizia ceha a Grupului Volkswagen va lansa doua noi modele.

 
 

Ritmul va fi de un model pe an, catre sfarsitul lui 2011 urmand sa fie prezentata o masina de oras din clasa mini. Neoficial, va fi o versiune Skoda a modelului Volkswagen Up!/Lupo, desi modelul va avea o grila revizuita, faruri specifice marcii cehesti si spoilere modificate.

 

Detalii tehnice nu au fost anuntate, insa tinand seama de ce poate oferi grupul german in prezent, pe lista motorizarilor se vor numara un propulsor pe benzina de 1 litru, un diesel 1,2 cu 75 CP si un 1,2 TSI cu 85 CP. Exista de asemenea sanse sa fie oferita si o varianta EV, dotata cu un motor electric ce va oferi 80 CP si 210 Nm cuplu-maxim.

 

Potrivit declaratiilor presedintelui Skoda, Winfried Vahland, aceasta masina este “raspunsul nostru la cererea in continua crestere pentru modele mici, cu un consum redus de combustibil si costuri de utilizare eficiente”.

 

In sfarsit, anul viitor, Skoda va lansa un nou model din clasa compacta, ce se va plasa in gama intre Fabia si Octavia. El a fost descris drept un model de mare volum ce va fi practic, spatios si va avea un raport pret/valoare exceptional. Parca am mai auzit asta de la o companie romano-franceza?

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2009 :: 17.79MB