No SSO cookie

Skoda Superb primeste o noua motorizare: 1.6 TDI CR

voteaza
(0/ 0)
Skoda Superb primeste o noua motorizare: 1.6 TDI CR
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Skoda implementeaza o noua motorizare pe modelul Superb. Noul Superb 1.6 TDI CR va dispune de un consum mixt de 5 l/100 km.

 
 

Gama motorizarilor diesel pentru modelul Superb este extinsa cu un motor cu patru cilindri, care s-a impus deja in gama modelului Octavia. Multumita puterii mari si a cuplului maxim de 250 Nm, oferit intre 1500-2500 rpm, acest propulsor elastic este ideal atat pentru oras, cat si pentru sosea. Tehnologia de ultima ora Common Rail confera motorizarii o functionare lina, in conditiile unui consum redus. Motorul va fi disponibil cu transmisia manuala cu cinci trepte de viteza.

Acest motor modern urmeaza trend-ul de Downsizing: cilindree mai mica, cu putere mai mare. Astfel este posibila combinarea caracterului economic si ecologic cu o conduita dinamica excelenta. Superb 1.6 TDI CR are un consum mixt senzational de doar 5 l/100 km, indeplineste conditiile normei de poluare EU5 si este cel mai economic Superb din gama diesel. Datorita emisiilor CO2 reduse (130 g/km mixt), contribuie in mod semnificativ la reducerea valorii medii a emisiilor modelelor Skoda.

Suntem foarte mandri de motorul 1.6 TDI CR, care reprezinta o completare a ofertei de motoare cu injectie directa. Gama Superb ofera astfel injectia directa pentru toate cele zece motoare diesel. Motorul 1.6 TDI CR este combinatia ideala dintre tehnologia de ultima ora, economicitate si ecologie. Este o motorizare complexa, care asigura o conduita dinamica excelenta in toate situatiile”, spune Eckhard Scholz, membrul consiliului de administratie al Skoda Auto, coordonatorul domeniului pentru Dezvoltare Tehnica.


Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2105 :: 22.11MB