No SSO cookie

SKODA Superb castiga sondajul cititorilor „2012 Best Car”

voteaza
(0/ 0)
SKODA Superb castiga sondajul cititorilor „2012 Best Car”
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cititorii plaseaza SKODA Superb pe prima pozitie intre automobilele de clasa medie, de import

 
 

Nu mai putin de patru modele SKODA au ajuns anul acesta pe podiumul „Cele Mai Bune Masini din 2012” al renumitei reviste auto germane auto motor und sport (ams).

SKODA Superb a ocupat prima pozitie in voturile cititorilor. In plus, modelele cu un volum mare de vanzari, SKODA Octavia, SKODA Roomster si SKODA Fabia au obtinut, fiecare, locul al doilea in clasamentele masinilor de import, la categoriile compact, van si subcompact.

La peste 22 procente dintre voturi, modelul din varful gamei marcii din Cehia a invins detasat in cadrul clasei medii a automobilelor de import. Acest vot al cititorilor ams a plasat Superb in mod clar in fata competitorilor sai si, de asemenea, a asigurat pastrarea titlului castigat anul trecut.

 

Trei alte modele populare de la SKODA s-au clasat pe locurile doi, contribuind astfel la rezultatul extraordinar al marcii. SKODA Octavia a obtinut argintul in clasa compactelor de import. In clasa subcompacta, Fabia a devenit vice-campioana intre masinile de import. Astfel, aceste doua modele SKODA au reconfirmat clasarea lor de anul trecut. SKODA Roomster a reusit, la randul sau, sa obtina locul doi, in 2012, in clasa van-urilor de  import, urcand inca o treapta fata de anul trecut.

 

“Suntem incantati de aceste premii,” declara Winfried Vahland, SKODA CEO, la ceremonia de decernare a premiilor, care a avut loc in Stuttgart, Germania. „Decizia cititorilor “ams” ne onoreaza. Si este un stimulent pentru noi sa continuam sa construim ofensiva modelelor noastre, pe baza caracteristicilor marcii SKODA, care si-au demonstrat valoarea in timp. Automobilele noastre au la baza solutii inteligente si practice, create cu ajutorul unor tehnologii moderne, care protejeaza mediul inconjurator, si au un pret echitabil. Iar aceste caracteristici vor continua sa fie valabile si in viitor. Planul nostru este acela de a castiga increderea si mai multor oameni in SKODA, in Germania, incepand cu vara lui 2012, prin intermediul noii subcompacte Citigo. In cadrul ofensivei modelelor noastre, in urmatorii ani, vom introduce, in medie, un nou model SKODA la fiecare sase luni” a adaugat el.

 

Aceasta a fost cea de-a 36-a ocazie cand revista ams, cu sediul in Stuttgart, a acordat aceste premii. Anul acesta, peste 116.000 de cititori si-au ales favoritii din cele zece clase, in clasamentele generale si pentru automobilele de import.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2230 :: 17.79MB