No SSO cookie

Skoda Octavia Combi se prezinta si in varianta sport

voteaza
(0/ 0)
Skoda Octavia Combi se prezinta si in varianta sport
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Constructorul ceh Skoda a decis sa asocieze modelul cel mai familiar al gamei, Skoda Octavia Combi, cu o motorizare mai sportiva si mai performanta decit varianta de serie, pentru crearea modelului SkodaOctavia Combi RS Pack sport.

 
 
[poza1s] Din punct de vedere estetic, noua gama este, practic, identica varintei berlina RS Pack Sport, insa modelul sport dispune de o motorizare in 4 cilindri de 1,8 litri turbo, cu 20 de supape, care angreneaza 180 CP. Sasiul este mai lasat cu 19 centimetri in raport cu gama normala, iar suspensiile au fost de asemenea, modificate.
Caroseria a suferit si ea mici adaosuri, cum ar fi adaugarea unui eleron si a unei tobe de esapament cromate, alte schimbari fiind vizibile in habitaclu.
[poza2d] Printre dotarile seriei sint incluse 4 airbaguri, ABS cu asistenta la frinarea in caz de urgenta, ESP, detector de ploaie, climatronic, sistem audio cu magazie 6 CD si jante sport.
Pretul pe piata franceza al unui astfel de model este de 26.200 de euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2299 :: 22.09MB