No SSO cookie

Skoda Fabia S2000, prezentata in Romania

voteaza
(0/ 0)
Skoda Fabia S2000, prezentata in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Skoda a prezentat fanilor din Romania modelul Fabia S2000, bolidul castigator din S-WRC in Raliul Suediei. Skoda Fabia S2000 va participa in Raliul Sibiului.

 
 

Skoda Fabia S2000 ajunge pentru prima data in Romania. Model de top in campionatele internationale, bolidul proiectat de Skoda va participa la Raliul Sibiului si va fi pilotat de Adi Raspopa, triplu campion national la grupa A.

 

Skoda Fabia S2000 este campioana in S-WRC, la Raliul Suediei si ocupa primul loc atat la echipe cat si la piloti in IRC. Modelul atrage atentia pasionatilor de automobilism, fiind insa foarte apreciat si de pilotii de top. Adi Raspopa va concura pe Skoda Fabia S2000 la Raliul Sibiului, acest raliu fiind prima etapa de macadam din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010.
 

Cand am hotarat sa aducem acest model in Romania, am ales Raliul Sibiului pentru ca este etapa candidat in IRC. Doresc sa descopar valentele acestui model cu care eu consider ca ma potrivesc foarte mult ca stil si experienta. Mai mult de atat, dorim ca in acest an sa oferim un eveniment inedit fanilor si nu in ultimul rand partenerilor nostri. Imi doresc mult sa continui pe acest model, dar totul va depinde de buget. tin sa multumesc Importatorului Skoda din cadrul Porsche Romania pentru sprijinul acordat in realizarea acestui eveniment. De asemenea, doresc sa obtin prima cupa de anul acesta pentru partenerii mei Shell, G4S si Omniasig, si voi merge cu gazul la maxim. Pe fani ii astept luni la Ciolpani, marti la Brasov si de miercuri pana duminica la Sibiu pentru a le arata ce poate masina si pentru a alege doi norocosi care se vor da cu mine la shakedown-ul de la Sibiu”, a declarat Adi Raspopa.

 

Pentru a oferi presei din Romania si fanilor automobilismului cat mai mult timp cu acest model, Importatorul Skoda din cadrul Porsche Romania, alaturi de echipa lui Adrian Raspopa, au prelungit prezenta masinii de raliu in Romania pe tot parcursul saptamanii 12-18 iulie 2010.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4949 :: 17.8MB