No SSO cookie

Skoda Fabia RS Convertible Concept

voteaza
(0/ 0)
Skoda Fabia RS Convertible Concept
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Skoda a prezentat  Fabia RS Convertible Concept  la a 30-a întâlnire de la Wörthersee.

 
 

Deşi iniţial întâlnirea de la Wörthersee din Austria era concepută pentru fanii VW Golf GTI, cu timpul a ajuns la cea de a 30-a ediţie şi a cuprins mai toate mărcile de sub umbrela VW Group.

 

Alături de VW Golf GTI Edition 35 şi sălbaticul concept Audi A1 clubsport quattro, la editia din acest an şi-a făcut apariţia un prototip produs de Skoda, denumit RS 2000 Convertible Concept.

Creat special pentru întâlnirea aniversară, conceptul este un studiu de design pentru o decapotabilă din categpria extremă, dar care are la bază modelul Skoda Fabia Super 2000 destinat raliurilor.

Skoda nu a dat publicităţii niciun fel de informaţii oficiale care să cuprindă date tehnice, însă este foarte posibil ca motorizarea să fie aceeaşi cu a maşinii de raliu, 2.0 litri, în patru cilindri, cuplată la o transmisie secvenţială cu şase rapoarte şi un sistem cu tracţiune integrală permanentă prevăzută cu trei diferenţiale pasive.

În afara pierderii plafonului, conceptul Skoda câştigă un parbriz zvelt şi geamuri laterale în stilul speedster. Este vopsit în culoarea tradiţională a maşinilor de curse Skoda, adică verde, iar caroseria prezintă un kit optic care-i conferă un aspect mai lat, cu pasajele roţilor umflate cât să cuprindă imensele jante din aliaj încălţate cu anvelope sport cu talon mic.

Interiorul oferă patru locuri şi este în ea mai mare parte realizat din piele.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2922 :: 17.79MB