No SSO cookie

Skoda ar putea produce un nou SUV

voteaza
(5/ 1)
Skoda ar putea produce un nou SUV
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre planurile celor de la Skoda. Acestia ar putea lansa in anii urmatori un nou SUV de dimensiuni compacte.

 
 

Conform zvonurilor, cei de la Skoda si-ar putea largi portofoliul cu un SUV. Acesta ar fi pozitionat sub modelul Yeti.

Acest nou SUV ar urma sa beneficieze de o noua platforma, cea care se regaseste pe viitorul model Volkswagen Taigun. Cel mai probabil astfel vor fi justificate investitiile depuse pentru dezvoltarea platformei.

Conform primelor informatii, acest SUV s-ar numi Polar si ar avea o lungima de patru metri. Succesul acestui model este incert insa producatorul ne lamureste.

Cei de la Skoda nu doresc sa inlocuiasca modelul Yeti si nici nu doresc sa produca doua SUV-uri aflate in acelasi segment. Ei au declarat ca noul Yeti va avea dimensiuni mai mari decat Polar, mai exact va avea o lungime de peste 4,2 metri si va fi pozitionat intr-un segment superior. Polar ar urma sa se "bata" cu modele precum Nissan Juke si noul Peugeot 2008.

In plus, se va dori atacarea segmentului in care se afla Dacia Duster. Din aceasta declaratie ne putem da seama ca acest SUV va avea un pret bun.

Skoda Polar ar urma sa fie dezvoltat pe platforma MQB a grupului Volkswagen si va beneficia de tractiune fata, dar si de o transmisie integrala. Cat despre motorizari, acestea vor fi imprumutate de la actualul Yeti.

Data lansarii este inca incerta. Avand in vedere ca modelul Volkswagen Taigun va fi lansat undeva in 2015, ne putem astepta ca Skoda Polar sa fie lansat in anul 2016.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2313 :: 17.78MB