No SSO cookie

Skoda, sponsor la campionatul mondial de Hochei

voteaza
(0/ 0)
Skoda, sponsor la campionatul mondial de Hochei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

40 de vehicule Skoda vor constitui flota campionatului mondial de Hochei.

 
 

Skoda este si in acest an sponsorul oficial principal al campionatului mondial IIHF care va avea loc in Germania intre 7 si 23 mai 2010. Astfel, producaorul auto se prezinta pentru a 18-a oara in acest rol la campionatul mondial „International Ice Hockey Federation“ (IIHF). Este cea mai indelungata actiune de sponsorizare principala a vreunui campionat mondial sportiv, aceasta fiind confirmata oficial, ca record mondial, deja din 2007 de care Guinness World Recordstm.


Si in acest an, atunci cand meciurile vor fi disputate pe Lanxess Arena din Köln si Sap Arena din Mannheim, precum si, cu caracter unic, la meciul de deschidere de pe Veltins Arena din Gelsenkirchen, Skoda va fi un important partener al campionatului mondial IIHF 2010, confirmand aceasta si prin prezenta sa ampla din stadioane.

 

Compania ceha se va prezenta prin actiuni de promovare indoor si outdoor, prin reclame sub gheata si pe mantinela, precum si cu cate doua masini care vor fi expuse in vizorul camerelor TV, in spatele mantinelelor fiecarei arene. Suplimentar, Skoda este partenerul traditional al echipei nationale cehe si al celei slovace - sigla Skoda va impodobi castile si tricourile jucaorilor. Mai mult chiar, in acest an si echipele nationale ale Norvegiei, Danemarcei si Italiei vor juca la campionat ca echipe Skoda. in plus, le vor fi oferite give-aways-uri fanilor hocheiului pe gheata din intreaga lume.

 

Pentru reprezentantii media care vor transmite in intreaga lume din halele germane va fi disponibil „Skoda Press Corner“ in centrul de presa. Acolo vor fi puse la dispozitie comunicate si va fi creata posibilitatea de a schimba pareri si contacte. in concordanta cu tema, pauzele pot fi animate cu meciuri de hochei de masa.

 

Flota de 40 de automobile este compusa din modelele Yeti, Octavia Combi, Superb si Superb Combi. Vehiculele de culoare alba au fost predate in aprilie 2010, in cadrul salonului „Auto Mobil International“ (AMI) si vor fi utilizate in timpul campionatului pentru transferul invitatilor oficiali si VIP. Datorita aspectului unitar, cu sigla campionatului mondial IIHF 2010, cu sigla marcii Skoda si cu inscriptionarea „Skoda Team“, precum si a steagurilor campionatului mondial de la portiere, aceste masini atrag atentia in traficul cotidian al oraselor in care se disputa meciurile.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1716 :: 22.13MB