No SSO cookie

Situatia ARO Câmpulung a fost analizata în vederea privatizarii

voteaza
(0/ 0)
Situatia ARO Câmpulung a fost analizata în vederea privatizarii
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Situaţia Aro Câmpulung se poate considera dificilă, după primele patru luni ale anului, datorită lipsei comenzilor şi acumulării unei datorii totale de 1.607 miliarde de lei, informează APAPS.

 
 
[poza1s]Aro a realizat, în intervalul ianuarie – aprilie, o cifră de afaceri de 229 de miliarde de lei, însă pierderile înregistrate în aceasă perioadă se ridică la 95 de miliarde lei. Societatea a vândut, potrivit datelor oferite de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Autovehicule, APIA, un total de 403 autovehicule, cifră care nu se ridică la nivelul de rentabilitate a intreprinderii. Cheltuielile cu personalul au reprezentat 44% din cifra de afaceri realizată, cu toate că Aro se află într-un proces de disponibilizare a 1.400 de angajaţi (aproximativ 27% din personalul actual al societăţii). [poza2s]Personalul disponibilizat va beneficia de plăţi compensatorii de la buget, iar procesul se află în faza finală, urmând ca perioada de preaviz să expire la sfârşitul acestei luni. Aro Câmpulung are un capital social de 264 miliarde lei, iar APAPS deţine 68,70% din acesta. Autoritatea a dispus de mai multe ori privatizarea societăţii, însă nu a primit nici o ofertă în acest sens. În perioada următoare, APAPS va căuta soluţii pentru privatizarea cât mai rapidă a Aro.

 

Cuvinte cheie:
Aro | APIA |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1699 :: 17.76MB