No SSO cookie

Singer 911, un clasic devenit remake

voteaza
(0/ 0)
Singer 911, un clasic devenit remake
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Singer a realizat varianta pentru productie derivata din celebrul Porsche 911.

 
 
Va oferim un set de 71 de fotografii, care va vor umezi ochii si vor uda tastaturile, deoarece reprezinta cea mai nou creatie a casei de design auto, Singer. Si masina aleasa pentru acest studiu este incontestabilul, unicul si carismaticul, nemuritorul, Porsche 911.


Desi la prima vedere nu veti observa nicio diferenta intre Porsche 911 si Singer 911, va putem oferi cateva indicii: liniile, indulcite de Singer, sunt ale unei caroserii realizate exclusiv din fibra de carbon. Nu ar trebui sa va lasati inselati nici de aspectul clasic al masinii! Dedesubt se afla cea mai moderna generatie tehnologica oferita de Porsche. Adica sub aspectul clasic, freamata cei 410 CP oferiti de motorul boxer, de 3,82 l.


Singer a comasat mai multe nume celebre la alcatuirea acestui remaker. Brembo se ocupa de franarea tuturor celor patru roti. Bilstein asigura stabilitatea masinii si absorbtia socurilor.


In interior veti gasi cam tot ce v-ati astepta sa gasiti de la o masina care are pretul de show-room cifrat la 145.000 Euro. Evident, ora va este aratata de un ceas marca Heuer Cronograph, la care va veti uita dn scaune din piele, Recaro, iar in curbe veti strange in maini un volan semnat RSR. Plus multe alte bunatati, cat sa va faca sa credeti ca n-ati aruncat banii de pomana, pe fereastra!


Dar nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Aveti la dispozitie cele 71 de fotografii.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
9.1985 :: 17.85MB