No SSO cookie

Shelby SuperCars va realiza un model mai rapid decat noul Veyron Super Sport

voteaza
(0/ 0)
Shelby SuperCars va realiza un model mai rapid decat noul Veyron Super Sport
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Shelby SuperCars au declarat la scurt timp dupa ce au aflat ca Bugatti le-a depasit recordul de viteza ca vor realiza un model si mai rapid.

 
 
Shelby SuperCars sunt recunoscuti in intreaga lume pentru hypercar-ul care a detronat Bugatti-ul Veyron de pe locul de cea mai rapida masina de serie din lume. Modelul SSC Ultimate Aero a reusit in 2007 sa atinga o viteza maxima de 412 km/h, depasind cei 407 km/h inregistrati de Veyron.

Modelul SSC Ultimate Aero este dotat cu un propulsor V8 de 1183 cai putere. Acesta are gadget-uri de ultima generatie, cum ar fi sistem de navigatie, sistem audio-DVD si camera video pe spate. Shelby SuperCars au tinut sa-i felicite pe cei de la Bugatti, dar si sa declare ca vor continua cursa de viteza si ca vor realiza un model mai rapid decat Veyron-ul Super Sport. Noul model va fi realizat de designer-ul Jason Castriota. Acesta va realiza un model mai puternic si mai usor decat actualul Ulmtimate Aero.

Noul Veyron Super Sport poate atinge 0-100 km/h in 2.2 secunde, viteza maxima de 431 km/h, un cuplu de 1500 Nm (1250 Nm modelul standard) si o forta laterala de 1.4 G. Acesta a fost testat la circuitul de la Ehra-Lessien, in apropierea sediului de la Volfsburg. Viteza medie atinsa a fost de 425 km/h, iar cea maxima de 434 km/h. Din motive de siguranta si pentru a proteja anvelopele, noul model Bugatti Veyron Super Sport va fi limitat la 415 km/h, cu 8 km/h mai rapid decat modelul standard.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1383 :: 17.79MB