No SSO cookie

Shayton Equilibrium: primul supercar sloven

voteaza
(0/ 0)
Shayton Equilibrium: primul supercar sloven
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Shayton este un producator auto sloven care planuieste sa produca un supercar care sa rivalizeze cu Bugatti, Pagani si Koenigsegg. Noul model se va numi Equilibrium si va atinge aproximativ 400 km/h.

 
 
Shayton inseamna vultur in limba indienilor Sioux si una dintre cele mai temute pasari rapitoare. Vulturul este de asemenea si logo-ul companiei care a declarat ca modelul Equilibrium va fi un concurent de temut si ca va revolutiona segmentul supercarurilor.

Supercarul Shayton Equilibrium va fi dotat cu un propulsor V12 capabil sa dezvolte 1084 CP si cuplu de 930 Nm. Caroseria este realizata dintr-o combinatie de aluminiu, fibra de carbon si titaniu. Datorita combinarii acestor materiale, masa totala este de doar 1.200 kg.

Producatorul sloven a declarat ca noul supercar poate atinge 0-100 km/h in 2.9 secunde, 0-200 km/h in 8.5 secunde si o viteza maxima de aproximativ 400 km/h. Shayton doreste sa produca 20 de unitati pe an, dar deocamdata trebuie sa procure fondurile necesare, deoarece supercarul este deocamdata doar in stadiul de proiect.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3756 :: 22.18MB