No SSO cookie

Sfaturi pentru cei ce doresc sa foloseasca servicii de tip rent a car

voteaza
(5/ 1)
Sfaturi pentru cei ce doresc sa foloseasca servicii de tip rent a car
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Nu uita sa iei in considerare sa inchiriezi cel mai fiabil automobil pe care il poti gasi. Acest lucru influenteaza insa serviciile si preturile. Important este insa sa folosesti rent a car pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus cu o masina bine aleasa si care sa nu iti faca probleme.

 
 

1. Asigura-te ca ai documentele necesare: inclusiv CI, permisul de conducere, etc. Verifica daca permisul tau de conducere este valabil; acest lucru te asigura ca poti folosi servicii rent a car.

2. Dupa aceea, asigura-te ca si masina are documente care o face eligibila pentru inchiriere. Acestea includ: documente de service, documente de asigurare, etc.

3. Nu uita sa iei in considerare taxele care sunt implicate in inchiriere. Exista taxe suplimentare pentru pick-up-uri? Diferite companii ar avea moduri diferite de a impresiona clientii lor; unii ar oferi gratuit servicii de pick-up. Prin urmare, ar fi util sa stii ce ar fi de plata pentru ele. Rezultate web de rent a car te pot ajuta sa gasesti exact ce ai nevoie.

4. Ai optat pentru a alimenta masina inchiriata de unul singur? Este important sa intrebi despre alimentarea cu combustibil si realimentare a masinii, deoarece exista firme care se ofera sa dea masinile cu rezervorul plin. Ce rent a car este cel mai potrivit pentru tine?

5. Nu lua decizii pripite fara sa privesti alternativele. Exista momente cand companiile ofera reduceri pentru clientii in functie de locul din care au venit. Ai putea fi norocos si sa obtii reduceri mari de costuri. De asemenea, este destul de evident faptul ca nu toate companiile ar avea aceleasi rate.

6. Vei avea cu siguranta nevoi care ar trebui sa fie indeplinite de masina inchiriata. De exemplu, masina are spatiu suficient pentru transportul bagajelor? Acestea sunt cateva dintre lucrurile la care trebuie sa fi atent cand folosesti rent a car.

7. Intreaba despre conditiile de plata. Exista anumite firme care nu ar permite plata in numerar, prin urmare, cardul tau de credit va fi de mare folos in astfel de situatii.

8. Exista companii care introduc prevederi privind numarul de soferi care pot conduce masina de la rent a car. Astfel, daca nu esti singura persoana in calatorie care conduce masina, intreaba cat costa sa o foloseasca mai multi soferi.

9. Asigura-te ca ai datele de contact ale companiei inainte de a pleca. Acest lucru te va ajuta in caz de situatii de urgenta care ar putea aparea.

Nu uita sa iei in considerare sa inchiriezi cel mai fiabil automobil pe care il poti gasi. Acest lucru influenteaza insa serviciile si preturile. Important este insa sa folosesti rent a car pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus cu o masina bine aleasa si care sa nu iti faca probleme.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2087 :: 22.12MB