No SSO cookie

Sensurile giratorii zapacesc America

voteaza
(0/ 0)
Sensurile  giratorii zapacesc America
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Din ce in ce mai multe la numar, sensurile giratorii zapacesc soferii americani, neobisnuiti cu ele.

 
 
Sensurile giratorii sunt un adevarat flagel pentru cei mai multi conducatori auto, dar si o sursa de calmare a traficului pentru inginerii de drumuri. Acum, acestea au inceput sa impanzeasca, cu repeziciune, (si) America.
Cele mai mari probleme sunt in Massachusetts si New Jersey, unde cei mai multi soferi habar nu au cand sa le traverseze, sau si mai grav, cum sa le traverseze.


Potrivit publicatiei americane The New York Times, aceste intersectii menite sa creeze confuzia s-au inmultit la 100 in Winconsin, din 2004 incoace, si aproape 100 in Kansas. Insa alte state au deja o adevarata bogatie de sensuri giratorii: Maryland are 200, insa pe masa proiectatntilor se mai afla cateva, in lucru.


Impotriva opiniei publice, care este de-a dreptul sceptica in privinta lor, exista o multime de argumente pro sensurilor giratorii.
Viteza este mult diminuata, si mai toate accidentele care au loc in aceste intersectii sunt minore, deoarece coliziunile frontale sunt teoretic excluse.
Emisiile de noxe sunt si ele reduse, deoarece desele opriri si plecari de pe loc din intersectiile clasice, nu-si mai au rostul.
Dirijarea acestor intersectii nu mai necesita consumul de energie electrica, si totodata mentin un trafic constant in toate directiile.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2128 :: 22.17MB