No SSO cookie

Sebastian Vettel, imaginea Infiniti

voteaza
(0/ 0)
Sebastian Vettel, imaginea Infiniti
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel, Campionul Mondial de Formula 1 este ambasadorul global al mărcii Infiniti.

 
 

Infiniti, constructorul de maşini de lux din Japonia, anunţă semnarea unui acord cu Sebastian Vettel, campionul mondial de Formula 1, prin care el va deveni primul ambasador global al mărcii.

Colaborarea cu Sebastian Vettel vine la două luni după ce Infiniti a anunţat un parteneriat major cu echipa Red Bull Racing. Vedeta F1 de 23 de ani va juca un rol activ în promovarea mărcii Infiniti şi a produselor Infiniti în weekend-urile când vor avea loc curse, la evenimente selectate cu atenţie, care au legătură cu modelele Infiniti si cu programele Infiniti privind activitatea comercială.

 

De la începutului sezonului de Formula 1 din 2011, Infiniti s-a alăturat echipei Red Bull Racing în calitate de partener major, iar marca Infiniti este amplasată într-un loc extrem de vizibil pe cele două monoposturi câştigătoare RB7 conduse de Sebastian Vettel şi Mark Webber. Asemenea multora din echipa Red Bull Racing, Sebastian conduce maşini Infiniti atât în viaţa personală, cât şi la diverse curse din toată lumea.

 

Vorbind despre noul său rol la nivel global, Sebastian Vettel a declarat: „Încă de la primul nostru contact cu Infiniti mi-au plăcut maşinile. O maşină te poate impresiona în două feluri: prin aspect şi manevrabilitate. După ce am avut şansa să testez câteva modele Infiniti, am devenit un mare fan al acestor maşini. Sunt confortabile, dar şi sportive dacă trebuie. Am convingerea că atât noi ca echipă, cât şi eu personal vom beneficia mult de pe urma experienţei Infiniti şi aştept cu nerăbdare să văd cum va evolua parteneriatul nostru în viitor.”

Simon Sproule, CVP Global Marketing Communications, Nissan Motor Company, a adăugat: „Echipa Red Bull Racing a demonstrat de-a lungul scurtei sale istorii în F1, că este o marcă îndrăzneaţă căreia nu îi este teamă să-şi urmeze propriul drum pentru a crea o echipă câştigătoare. Elementul central al acestei evoluţii fulminante a fost performanţa inspirată a lui Sebastian Vettel. Pe măsură ce am dezvoltat parteneriatul cu echipa, a fost un pas firesc să colaborăm mai îndeaproape cu Sebastian, iar azi îi urăm oficial bun venit în cadrul echipei Infiniti.”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3542 :: 22.11MB