No SSO cookie

SEAT va produce noul Q3

voteaza
(0/ 0)
SEAT va produce noul Q3
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Uzina care va asigura productia noului Audi Q3 a fost stabilita: SEAT din Martorell, Spania.

 
 
Saptamana trecuta, Porsche anunta planurile de productie ale noului model, Cajun. Acesta se va fabrica la Leipzig, in Germania. Acum, compania-sora SEAT se pregateste pentru constructia noului Audi Q3, la uzina sa din Martorell, unul dintre orasele-satelit al Barcelonei.


Daca va intrebati ce legatura este intre Audi si SEAT, iata cateva elemente. Cel mai esential dintre toate este inrudirea celor doua companii, sub marea umbrela Volkswagen Group. Masina-amiral a celor de la SEAT este Exeo, o varianta redesenata a generatiei precedente Audi A4. Cei de la Audi, in cautarea uzinei potrivite pentru constructia noului Q3 si-au atintit privirile pe subsidiara spaniola.


Pentru demararea productiei noului Q3, SEAT angajeaza 700 de muncitori. Pe langa aceasta, compania a inceput cursuri de pregatire cu 1200 de persoane, in vederea angajarii de personal nou. Iar daca necesarul pentru productie o va cere, SEAT ar putea angaja, suplimentar, dintre cei 500 ramasi pe liste.


Corvin (Cristian Szlvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2099 :: 22.11MB