No SSO cookie

SEAT va lansa patru modele noi in 2012

voteaza
(0/ 0)
SEAT va lansa patru modele noi in 2012
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

SEAT doreste ca in 2011 sa inregistreze vanzari cu 10% mai mari si planuieste ca in 2012 sa lanseze patru modele noi. Compania iberica este in vizorul grupului Volkswagen, germanii dorind sa vada daca Seat este intr-adevar o companie valoroasa.

 
 
James Muir, seful SEAT, a declarat ca producatorul iberic planuieste lansarea a patru modele noi in 2012. SEAT va avea de asemenea si o crestere a vanzarilor de 8 pana la 10% in 2011. Acesta a declarat ca noile Ibiza ST si Alhambra sunt modelele care au ridicat cel mai mult compania. Seat a vandut in 2010 putin peste 340.000 de unitati.

Muir a preluat compania in 2009 si a declarat ca are in plan revitalizarea producatorului SEAT. Acesta a completat spunand ca 2012 va marca introducerea noului Leon, a unui model entry level, un nou sedan cu patru usi si a noului Ibiza facelift.

SEAT va angaja anul acesta 300-800 de angajati in Spania si va lansa noi modele si in China, o piata in continua dezvoltare. Surse din interiorul companiei indica ca SEAT va deveni din nou profitabil in 2013, anul trecut  avand o pierdere de 311 milioane de euro.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Daca nu scoteau noi modele, era super profitabila compania. Pai Seat Leon si Toledo 1 sunt mult peste modelul 2 si viitorul 3. Daca nu renuntau la Toledo 1, se vindea f. bine si azi, asa cum se vinde Octavia 1 si Opel Astra Clasic, chiar daca au 10 ani vechime.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1736 :: 22.17MB