No SSO cookie

SEAT prezinta noile sale modele eco-friendly

voteaza
(0/ 0)
SEAT prezinta noile sale modele eco-friendly
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

SEAT Altea all-electric si Leon plug-in hibrid ar putea fi sansa revenirii SEAT pe piata auto.

 
 

SEAT a scos pe piata doua noi modele prietenoase cu mediul, mai bine zis, doua prototipuri, Altea XL Electric - care este un vehicul total electric, cu zero emisii, derivat din arhicunoscutul MPV Altea si Leon TwinDrive Ecomotive, un hibrid plug-in, de asemenea derivat dintr-un produs de serie, hatchback-ul de segment C, Leon.


O flota de masini de test compusa din cele doua modele, care sunt inca in stadiul de prototip, va fi pusa la dispozitia institutiilor guvernamentale din Catalonia si Madrid, in vederea strangerii de informatii privind necesitatile utilizarii de zi cu zi a acestor vehicule, inaintea trecerii la productia de serie.

SEAT, care a mai produs un model hibrid bazat tot pe Leon, in urma cu doi ani, intentioneaza sa lanseze pe piata, implicit in producitia de serie, primul sau vehicul plug-in (PHEV), in anul 2015, urmand ca primul SEAT All-electric sa vada liniile de productie la o data ulterioara.


Altea XL Electric Ecomotive este pus in miscare de un motor electric de 115 CP (85kW), care ofera 270 Nm. Viteza maxima este limitata electronic la 135 km/h si are o autonomie de 135 km. Faptul ca acumulatorii sunt amplasati sub bancheta spate inseamna ca nu s-a pierdut niciun centimetru cub din spatiul destinat bagajelor, ceea ce ar putea reprezenta un mare plus, pe o eventuala piata plina de concurenti.

Altea all-electric este prevazut cun un sistem kinetic de regenerare electrica, la care se adauga celulele fotovoltaice de pe plafon, care asigura recircularea aerului din habitaclu in timpul in care masina stationeaza, reducand necesitatea folosirii instalatiei de aer conditionat in momentul reutilizarii masinii.


In modul electric, SEAT plug-in hibrid Leon are o autonomoe de 52 km si o viteza maxima de 120 km/h. In modul combinat (electric+benzina), consumul se ridica la 1,7 l/100 km si 18,5 kWh/100 km, in timp ce emisiile de CO2 sunt de 39 g/km. Si viteza maxima urca, in acest mod, la 170 km/h.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (4)

scris de carmenflorin

SEAT este o masina buna daca vine pe piata acest model cred ca va avea mare succes.

scris de sims

eco e la moda asa ca se poarta si la masini

scris de ovyy

SEAT a optat si el pentru varianta eco-friendly, model care este imbratisat de tot mai multe companii auto.

scris de cameluss

sper sa nu ramana la stadiul de prototip ,,

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.2241 :: 17.8MB